Lrd Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 O, jebo vas, zar su podele dotle došle da ne može da se prati na jednoj temi? Hajde, molim lepo, ovde impresije, komentari i ostalo, da mogu da iščitam posle na miru. Puna hala, Partizanovi juniori doneli trofej iz Čačka, Zvezda bez Savovića. U hali primećen i legendarni forumaš Amare, koji je kratko rekao: "I u dobru i u zlu! Došao sam da gledam linč!"
Segundo Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Nelson u prvom minutu pogodio trojku i bacanje - ovo se ne sme izgubiti! :)
slepa živana Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 poklaće se forumaši u pionirudaj link za praćenje putem interneta, crko mi je televizor
Frau Gabrijela Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 hoću da pobedimo.nisam imala priliku da gledam dve prethodne pobede, ovu ne želim da propustim.živka, ajde dođi da gledamo. meni nestali svi kanali pre jedno sat vremena i taman se na vreme vratili, a već sam krenula po histeriji.
Кристофер Лумумбо Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 poklaće se forumaši u pionirudaj link za praćenje putem interneta, crko mi je televizorzivka gleda basket! :)http://tvsvuda.vektor.net/televizijaovde imas na rts 2
slepa živana Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 zivka gleda basket! :):D do sad sam slušala na tranzistoruhvala!
Calavera Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Finu odbranu igramo, dobro je Radonjara spremio momcad™.
Weenie Pooh Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Sličan početak kao u finalu, samo malo efikasnije za Zvezdu... i malo gore u skoku. Kad Nelson stane, moraće Rakočević i Katić nešto da krenu da rade.Partizan malo preopušten, čudi me da ne guraju više loptu dole pošto Zvezda ima ukupno jednog centra seniora.Tehnička Radonjić
Recommended Posts