Jump to content

Kuvanje napolju - kotlic, razanj, rostilj, sac, folija, gradele...

Featured Replies

• Author

Ma može samo neće imati notu dima. 

• Replies 121
  • Views 43.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 24. 10. 2014. at 10:02, Грешни Василије said:

Ma može samo neće imati notu dima. 

Ima i za to leka

20020-amish-meadow-liquid-smoke__91841.1

• Author

Sad će nas ubiti Banaćanin.

Pih!

:)

Ne znam jbg, ja to nikad nisam na ringli. Kuvao sam obični svinjsko i onaj ravnicarski kokosiji, ali to nema veze sa ovim, ni u ideji...

najblize tome u kotlicu se dobije kada u gvozdeni tuc sa poklopcem stavis sve to i ubacis u rernu na 120C na 10 sati. nema dima ali ako nekako usmrdis posudu, prolazi. pored toga ne stavljaju ljudi za dzabe seckano suvo meso ili slaninicu u ovo nego zbog okusa dima.

Edited by gazza1

• Author
  On 24. 10. 2014. at 10:14, banatjanin said:

Pih!

:)

Ne znam jbg, ja to nikad nisam na ringli. Kuvao sam obični svinjsko i onaj ravnicarski kokosiji, ali to nema veze sa ovim, ni u ideji...

Ja bogme pravio bez blama, sve je OK samo tog dima nema. Ima leka i za to, krknem burbon i eto ti dima, nije to baš to ali je dovoljno dobro,

@gazza  A mo`s i tako.

Edited by Грешни Василије

speaking of gvozdeni tuc, vidjeh onomad u katanicevoj novu radnju koja se nalazi u visokom prizemlju zgrade otprilike u visini biblioteke. imaju pored onih surovih zwilling nozeva i staub prebrutalne gvozdene posude. mislim da je to ista firma koja kao OEM radi le creuset. s obzirom na tezinu, to je ajtem koji je skoro nemoguce poneti prilikom putovanja avionom u inostranstvo. iskreno se nadam da nisu skuplji nego napolju.

Edited by gazza1

On 24. 10. 2014. at 10:27, gazza1 said:

speaking of gvozdeni tuc, vidjeh onomad u katanicevoj novu radnju koja se nalazi u visokom prizemlju zgrade otprilike u visini biblioteke. imaju pored onih surovih zwilling nozeva i staub prebrutalne gvozdene posude. mislim da je to ista firma koja kao OEM radi le creuset. s obzirom na tezinu, to je ajtem koji je skoro nemoguce poneti prilikom putovanja avionom u inostranstvo. iskreno se nadam da nisu skuplji nego napolju.

Ako sam dobro  pogodio zapremine na sajtu firme i amazona cifre su 30% nize od ovih u BG sto nije onoliko koliko sam ocekivao....

de ima cenovnik ovih u bg-u?

On 24. 10. 2014. at 15:11, Čutura said:

de ima cenovnik ovih u bg-u?

Ako si na moj post mislio evo

joj  :cry:

besmisleno. bolje na KP nadjite onog lika iz kikinde sto prodaje tucano posudje iz livnice, ima i serpu od 3l sa poklopcem cini mi se oko 2500 din max.

ali nije tako lepaaa

On 24. 10. 2014. at 16:32, gazza1 said:

besmisleno. bolje na KP nadjite onog lika iz kikinde sto prodaje tucano posudje iz livnice, ima i serpu od 3l sa poklopcem cini mi se oko 2500 din max.

strsljen?Tacno to sam pomislio...

• Author

strsljen, brate mili. gledam mu lager, ima sve.

Edited by Грешни Василије