May 26, 201311 yr :Dne, ozbiljno. ako je kidmanicina ideja provokacije muceni stoker onda bi verovatno rigala na scenu pasa koji zderu ljudske ruke. na nevidjeno ovo je film koji bi mogao daleko biti slicniji valhalla rising nego drajvu. neka vas gosling tu ne zavara.edit: naravno, mislio sam na procureli scenario. Edited May 26, 201311 yr by kim_philby
May 26, 201311 yr Bože, 3orge, što obrisa komentar? Meni treba vremena da fino odgovorim i sad kad sam smislila, nema komentara! :D
May 26, 201311 yr rado. neka njegovi ljudi pozovu moje ljude. mozes ti da budes moj covek? Titluj sam... Šalu na stranu, trebalo bi da strušno prirediš titl za Refnov film, komentari zagrade, primedbe, reference, ima vremena to da se pročita tokom raznih kadrova, a mislim da bi užitak to gledati bio veći nego tvoj sa Goslingom...
May 26, 201311 yr Ali i to da se snima, da se napravi film o titlovanju filma. Edited May 26, 201311 yr by kobni zelaya
May 26, 201311 yr Ali i to da se snima, da se napravi film o titlovanju filma. Zašto? Ko bi to gledao?
May 28, 201311 yr Za jednu noć kraj Goslinga ja bih srušila svoj let.Ali bi morala pre toga da prođeš preko 3opge-a. Bome, mislim da bi se vas dvoje tukli za njegovu naklonost...... ^_^
May 28, 201311 yr Ali bi morala pre toga da prođeš preko 3opge-a. Bome, mislim da bi se vas dvoje tukli za njegovu naklonost...... ^_^a ja?!Sent from Bender's iPad using Tapatalk
May 28, 201311 yr ne, ozbiljno. ako je kidmanicina ideja provokacije muceni stoker onda bi verovatno rigala na scenu pasa koji zderu ljudske ruke. na nevidjeno ovo je film koji bi mogao daleko biti slicniji valhalla rising nego drajvu. neka vas gosling tu ne zavara.edit: naravno, mislio sam na procureli scenario.Hoćeš reći libreto?
May 28, 201311 yr iako tesko mogu da zamislim da scre cliffa martineza igra ponovo onakvu ulogu kakvu je imao u drajvu.
May 28, 201311 yr Ali bi morala pre toga da prođeš preko 3opge-a. Bome, mislim da bi se vas dvoje tukli za njegovu naklonost...... ^_^Pa neće Rajan da živi samo jednu noć. Malo da pomiluje 3opgeta, malo da bude nežan sa Kimom, pa onda i malo sa mnom. Sve po malo, da se pomamimo.