Jump to content
IGNORED

Only God Forgives (2013)

Sludge Factory

Recommended Posts

Posted
Pao je izgleda debakl u Kanu, nikakva nagrada se nije ni očešala o film.
pa to je bilo jasno jos od projekcije. plus, ko je u ziriju mislim da refn ne bi imao sanse ni da se maksimalno iskontrolisao. mislim, zasto je to debakl?
  • Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kim_philby

16

• Sludge Factory

15

• 3opge

14

• Ajant23

9

Posted
pa to je bilo jasno jos od projekcije. plus, ko je u ziriju mislim da refn ne bi imao sanse ni da se maksimalno iskontrolisao.
Kako simpatičan izbor poslednje reči, koji treba da prizove maksimalne simpatije za reditelja: Upon his school graduation, he swiftly flew back to New York where he attended the American Academy of Dramatic Arts. However, this education was cut short when Nicolas threw a desk at a classroom wall and was expelled from the Academy.Kime, ponekad si baš pravo portparolsko srculence...
Posted

Ајанте, који је твој прoблем са Рефном?

Posted
Ајанте, који је твој прoблем са Рефном?
Kakvo ti je to pitanje?
Posted
Kako simpatičan izbor poslednje reči, koji treba da prizove maksimalne simpatije za reditelja: Upon his school graduation, he swiftly flew back to New York where he attended the American Academy of Dramatic Arts. However, this education was cut short when Nicolas threw a desk at a classroom wall and was expelled from the Academy.Kime, ponekad si baš pravo portparolsko srculence...
rado cu se podati refnu za noc sa goslingom.
Posted
rado cu se podati refnu za noc sa goslingom.
Misliš da ste snimili taj čin, onda biste dobro prošli u Kanu ove godine?Trebalo bi da pišeš titlove za Refnove filmove...
Posted
pa to je bilo jasno jos od projekcije. plus, ko je u ziriju mislim da refn ne bi imao sanse ni da se maksimalno iskontrolisao.mislim, zasto je to debakl?
Pa nisu ništa uzeli, kritika ih je popljuvala, ni publika nije odlepila, šta je to nego debakl. A ko je u žiriju?
Posted
Misliš da ste snimili taj čin, onda biste dobro prošli u Kanu ove godine?Trebalo bi da pišeš titlove za Refnove filmove...
rado. neka njegovi ljudi pozovu moje ljude. mozes ti da budes moj covek?
Pa nisu ništa uzeli, kritika ih je popljuvala, ni publika nije odlepila, šta je to nego debakl. A ko je u žiriju?
spilberg, ang lee, kidmanica... sta ces vise?
Posted
rado. neka njegovi ljudi pozovu moje ljude. mozes ti da budes moj covek?spilberg, ang lee, kidmanica... sta ces vise?
Šta oni imaju protiv Refna, ili možda Goslinga? Dobro, jasno je, Kidmanka mu zavidi na pravom licu, al za ostale ne znam....
Posted

Za jednu noć kraj Goslinga ja bih srušila svoj let.

Posted
Šta oni imaju protiv Refna, ili možda Goslinga? Dobro, jasno je, Kidmanka mu zavidi na pravom licu, al za ostale ne znam....
sumnjam da bi, ono sto sam procitao, oni mogli da svare.
Posted

чак је и К. Скот Томас изгледа згађена филмом у коме је глумила [и по свему судећи разбила].

Posted

grossling bi bilo adekvatnije

Posted (edited)
sumnjam da bi, ono sto sam procitao, oni mogli da svare.
:D Edited by kobni zelaya