Jump to content

Only God Forgives (2013)

Featured Replies

Koliko onespokojava Gosling - Refn saradnja, toliko i ohrabruje da ovaj put sam Refn piše scenario, pa će se videti koliko vredi Goslingovo ćutanje iz Drajva.

Koliko onespokojava Gosling - Refn saradnja, toliko i ohrabruje da ovaj put sam Refn piše scenario, pa će se videti koliko vredi Goslingovo ćutanje iz Drajva.
овде је требало да стави Златка и заокружи екипу.чини се из најаве да има још више игре светлошћу и фасбиндераја, еротика просто куља из клипа.у сваком случају јако је интересантан избор К.С.Т., чини се да Рефн покушава да задржи европску ноту.

Umreću od uzbudjenja.

Umreću od uzbudjenja.
не рајцај се прерано.

Hahah. Što, mogu da izgorim?

Opet Gosling? taman mi se smucio posle Gangster squad-a. Izgleda da ce u ovoj i sledecoj godini samo Paul Giamatti imati vise uloga.

Opet Gosling? taman mi se smucio posle Gangster squad-a. Izgleda da ce u ovoj i sledecoj godini samo Paul Giamatti imati vise uloga.
прво гледај The Place Beyond the Pines.

Hoću, naravno. Daje se sad u biskićima.Ne brini Lancia, Gorgeous rekao da će se povući iz glume. :(

прво гледај The Place Beyond the Pines.
valja?nije mu valjda Cooper skinuo zensku?

Gosling rekao da ce se povuci? zeza, bre. moze samo da pauzira uz muziku, dobra mu je grupa.

e neka smo na vreme poceli, a ne ko sa drajvom, tek poneku progovorismo od kada je prikazan.