Indy Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 On 19.5.2018. at 10:56, Hippie said: ^ ovoe bas lepo Jeste! Ja nisam ni znao za te kasnije albume Talk Talk (posle onih mega-hitova iz prve polovine 80-tih, nekako sam ih izgubio iz vida.) U ovoj stvari konkretno, odmah mi je upala u oči tj. uši usna harmonika. I odmah sam pomislio - Matt Johnson (The The)! (Oni su objavili legendarni Mind Bomb godinu iza ovog od Talk Talk). Kad pogledam Wikipediju, a ono - isti je usni harmonikaš u pitanju: Mark Feltham
kurdi Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 On 20.5.2018. at 8:25, MocaVukotic said: hvala, prvi put ovo vidim. pesma cist tisma.
Indy Posted May 24, 2018 Author Posted May 24, 2018 an expression of alienation and sheer anguish, rekli su kritičari. I tako i jeste. Australijski skoro pa Gang of Four... Ovo je originalni "extended" video (na YouTube kanalu reditelja dotičnog videa).
Indy Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 Živela legendarna tema, jedina koju umem na sintisajzeru
Recommended Posts