August 25, 2025Aug 25 Author Here comes the .... Passionate Reply Edited August 25, 2025Aug 25 by Indy
September 21, 2025Sep 21 Author U box setu ima i ovo - snimljeno na kasetu tokom probe - jedan od boljih U-vox uradaka, 1/1 dark ambient
October 9, 2025Oct 9 Malo sam pomeren u vezi Predina. Već jako, jako dugo nisam srećan sa njegovim izdanjima i lutanjima. To traje od kad je bend napustio Oto Rimele. Sa druge strane, on je vlasnik Ne mi dihat za ovratnik, jedne od pet najboljih SFRJ ploča sa koje posle 40 godina još uvek na slovenačkom napamet znam bar 3 pesme, Prosim pazi da mi ne pohodiš podočnjakov, Lipa zelenela je i naslovnu. Se bom priznalKjer sem bil in kaj sem delalSe bom priznalBodi malo nežna z mano Prosim pazi da mi ne pohodiš podočnjakov Pošto se film odnosi na ranu fazu benda, svakako ću ga gledati, mada ne znam tačno šta da očekujem. Ko je tebe Praslovan, plavati učil
October 9, 2025Oct 9 10 minutes ago, April said:Malo sam pomeren u vezi Predina. Već jako, jako dugo nisam srećan sa njegovim izdanjima i lutanjima. To traje od kad je bend napustio Oto Rimele.Sa druge strane, on je vlasnik Ne mi dihat za ovratnik, jedne od pet najboljih SFRJ ploča sa koje posle 40 godina još uvek na slovenačkom napamet znam bar 3 pesme, Prosim pazi da mi ne pohodiš podočnjakov, Lipa zelenela je i naslovnu.Se bom priznalKjer sem bil in kaj sem delalSe bom priznalBodi malo nežna z manoProsim pazi da mi ne pohodiš podočnjakovPošto se film odnosi na ranu fazu benda, svakako ću ga gledati, mada ne znam tačno šta da očekujem.Ko je tebe Praslovan, plavati učilPa kako ne znas napamet Naj ti poljub nariše ustnice ?¿ Nema boljeg postpunka u ExYU nego u ovoj pesmi.
October 9, 2025Oct 9 22 minutes ago, Lancia said:Pa kako ne znas napamet Naj ti poljub nariše ustnice ?¿ Nema boljeg postpunka u ExYU nego u ovoj pesmi.Znam celu priču o toj pesmi i crtanju lica žene na zamagljenom prozoru, ali eto na slovenačkom zapamtio samo refren i onaj uvodni deo(mogoče Zagreb, jutri Trst) Taj četvrti album(Čakaj me) mi je za nijansu slabiji od trećreg