Jump to content
IGNORED

Blade Runner (1982)

Moća

Recommended Posts

Posted

kolko se sećam, to sa usađivanjem tuđih/lažnih sećanja je urađeno samo kod Rejčel (prototip, koja nije ni svesna da je replikant)

Posted
2 hours ago, Milošica said:

Ne znam da li to uopšte i Ridli zna :D

Čovek je napravio magičan film koji te uvuče atmosferom i drži zakucanog 2 sata. Kada sam ga prvi put gledao nisam ni razmišljao da li je replikant.

Ridli je rekao da ga smatra replikantom, čini mi se.

Posted
1 hour ago, Meazza said:

Ponekad delo prevazidje stvaraoca. 

:thumbsup:

Posted (edited)

Replikanti bi trebalo da su androidi, ali nacinjeni od mesa, da tako kazem. Bioenzinjering, ovo ono. To je mozda isto jedna od mana filma, nije bas najjasnije sta su.

Edited by Kundera
Posted

kako nije jasno? bukvalno vestacki socinjeni ljudi. ko sto sauron pravi orke tako tyrell stancuje replikante.

Posted (edited)

Pa mj ne znamo nista o njima, je l jedu, seru, kako razmisljaju, kako ih prave, od cega, zato su uopste bioloski, a ne mehanicki, kako se dobija tkivo za njih, da nisu neke vrste klonova, mi to nista ne znamo.

Edited by Kundera
Posted

Pa čim nisu napravljeni onako kako ljudi inače prave ljude onda je jasno šta su, jel? Ili, šta nisu.

Posted
1 hour ago, Kundera said:

Pa mj ne znamo nista o njima, je l jedu, seru, kako razmisljaju, kako ih prave, od cega, zato su uopste bioloski, a ne mehanicki, kako se dobija tkivo za njih, da nisu neke vrste klonova, mi to nista ne znamo.

A sta ce nam to da znamo?

• +1 1
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted

Da se demistifikuju jerbo je sad sirovi realizam u modi

• +1 1
Posted

bolja rejcel ili koneli u dark city, debeli adamse?

Posted
2 hours ago, precog said:

bolja rejcel ili koneli u dark city, debeli adamse?

u direktnom poređenju njih dve, Koneli odnosi ubedljivu pobedu, ali Rejčel kao Rejčel je magična

• +1 1