Filozof manijak Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 kolko se sećam, to sa usađivanjem tuđih/lažnih sećanja je urađeno samo kod Rejčel (prototip, koja nije ni svesna da je replikant)
copkillah Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 2 hours ago, Milošica said: Ne znam da li to uopšte i Ridli zna Čovek je napravio magičan film koji te uvuče atmosferom i drži zakucanog 2 sata. Kada sam ga prvi put gledao nisam ni razmišljao da li je replikant. Ridli je rekao da ga smatra replikantom, čini mi se.
Moonwalker Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 1 hour ago, Meazza said: Ponekad delo prevazidje stvaraoca.
Kundera Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 (edited) Replikanti bi trebalo da su androidi, ali nacinjeni od mesa, da tako kazem. Bioenzinjering, ovo ono. To je mozda isto jedna od mana filma, nije bas najjasnije sta su. Edited February 19, 2021 by Kundera
ToniAdams Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 kako nije jasno? bukvalno vestacki socinjeni ljudi. ko sto sauron pravi orke tako tyrell stancuje replikante.
Kundera Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 (edited) Pa mj ne znamo nista o njima, je l jedu, seru, kako razmisljaju, kako ih prave, od cega, zato su uopste bioloski, a ne mehanicki, kako se dobija tkivo za njih, da nisu neke vrste klonova, mi to nista ne znamo. Edited February 19, 2021 by Kundera
ragasto Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Pa čim nisu napravljeni onako kako ljudi inače prave ljude onda je jasno šta su, jel? Ili, šta nisu.
Meazza Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 1 hour ago, Kundera said: Pa mj ne znamo nista o njima, je l jedu, seru, kako razmisljaju, kako ih prave, od cega, zato su uopste bioloski, a ne mehanicki, kako se dobija tkivo za njih, da nisu neke vrste klonova, mi to nista ne znamo. A sta ce nam to da znamo? 1 1 1
Glass Joe Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Da se demistifikuju jerbo je sad sirovi realizam u modi 1
precog Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 bolja rejcel ili koneli u dark city, debeli adamse?
copkillah Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 2 hours ago, precog said: bolja rejcel ili koneli u dark city, debeli adamse? u direktnom poređenju njih dve, Koneli odnosi ubedljivu pobedu, ali Rejčel kao Rejčel je magična 1
Recommended Posts