ivy Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 (edited) meni je Brazil shokantan prokletstvo nove strane <_< Edited October 23, 2014 by ivy
Ravanelli Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 ja nikada nisam vario tu terijevu estetiku, pogotovo kad god nije bio vezan za sadašnjicu pa je mogao da mašta, al to je što sam konzerva.
mustang Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 (edited) Edited November 21, 2019 by mustang
Sludge Factory Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Koliko muke da se dokaze da je Dekard replikant, a vrlo je jednostavno da nije
Filozof manijak Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 i uopšte mi nije jasno čemu ta potreba da se dokaže da je on replicunt, kad se time gubi najveća čarolija tog filma (samo zarad neverovaaaatnog twista) 4 1
Milošica Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 @Filozof manijak Hoćeš reći da je glavna čarolija filma ta misterija da li je replikant ili sama atmosfera u filmu nevezana za temu da li je replikant?
Moća Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 Ja mislim da nije replikant jer sam govor Rutgera Hauera na kraju pokazuje da su ljudi toliko otisli u aut da cak i replikanti imaju vise duse od njih.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk 3
Glass Joe Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Ne pokazuje to govor Tears in Rain, već čin spasavanja sopstvenog istrebljivača od sigurne smrti 2
Kundera Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 To je fiks ideja Ridli Skota, msm, sam taj jednorog u Dekartovoj viziji uzet je naknadno od preostalog materijala iz filma Legend.
Glass Joe Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 A i nema logike da replikant istrebljivac replikanata bude fizicki inferioran u odnosu na njih 1
Kundera Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 9 minutes ago, Glass Joe said: A i nema logike da replikant istrebljivac replikanata bude fizicki inferioran u odnosu na njih Generalno glupa ideja, onda on ispada tu neke zastareli model Mada ruku na srce, ovako sa distance, Ruther Hauer prica mi je neuporedivo bolje od Fordove. 1
Moća Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 Ne pokazuje to govor Tears in Rain, već čin spasavanja sopstvenog istrebljivača od sigurne smrtiNisam se lepo odrazio mislio sam na celu scenu spasavanje+govor.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Meazza Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 (edited) 6 hours ago, Glass Joe said: Ne pokazuje to govor Tears in Rain, već čin spasavanja sopstvenog istrebljivača od sigurne smrti To pokazuje ceo film. Replikanti su puni zivota, vole jedan drugog, imaju emocije, cak su sposobni i da izadju iz svoje uloge i da prevazidju sebe, a ljudi su susta suprotnost. Tears in Rain podvlaci celu poentu. Edited February 19, 2021 by Meazza 4
Filozof manijak Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 8 hours ago, Milošica said: @Filozof manijak Hoćeš reći da je glavna čarolija filma ta misterija da li je replikant ili sama atmosfera u filmu nevezana za temu da li je replikant? 8 hours ago, Moća said: ...jer sam govor Rutgera Hauera na kraju pokazuje da su ljudi toliko otisli u aut da cak i replikanti imaju vise duse od njih. 1 hour ago, Meazza said: To pokazuje ceo film. Replikanti su puni zivota, vole jedan drugog, imaju emocije, cak su sposobni i da izadju iz svoje uloge i da prevazidju sebe, a ljudi su susta suprotnost. Tears in Rain podvlaci celu poentu. Milošice, kvotovao sam Moćine i Meazzine postove kao odgovor na tvoje pitanje. Kad bi Dekard bio replikant, poenta i čarolija filma bi nestale. 1
Recommended Posts