teacher Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 freak i mandingo se nisu odazvali, pa sam ih šutnuo ka' slinu iz lige, tako da imamo 10 timova. pravila ostaju ista, OPS je ostao i ostaće jedna od kategorija, pogotovo posle čitanja Moneyball knjige.draft je u četvrtak u 22h. više bi mi odgovarao petak u isto vreme, pa ako vama odgovara, rado bih promenio...
freakns Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 ja se izvinjavam sto se nisam oglasio, ali najavio sam jos ranije da vise necu igrati nijedan fantasy sem NFL. tako da, izvinite ako ste me cekali.sretno svima i da bog da teacher bude poslednji!
Teixeira Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) Moze petak, sto se mene tice, samo bi mogao da ga stavis malo ranije, npr. u 20h.E da, a moze i prosirenje rostera za po dve klupe posto nas vec ima manje... Edited March 25, 2013 by Teixeira
mandingo Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 ja se izvinjavam sto se nisam oglasio, ali najavio sam jos ranije da vise necu igrati nijedan fantasy sem NFL. tako da, izvinite ako ste me cekali.sretno svima i da bog da teacher bude poslednji!+1 samo NFL ove godine.
Miljenko Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Otkud playoff sa 8 timova. :unsure:Zasto sam jurio prvo mesto u diviziji, kada nemam nikakvu prednost(bye u prvoj rundi).
Miljenko Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Imao sam utisak da imam dobar tim, nakon drafta, i nisam se prevario. Prva runda kilava, ali su me piceri izvukli. Polufinale srecno, kada sam mislio da gubim sigurno.Finale je ispalo najlakse, posto se prednost u ofanzivnom delu, povecavala iz dana u dan. Moj prvi top 3 plasman, kada je rec o MLB fantaziju.
Recommended Posts