September 24, 201410 yr Volim svu ribu, osim oslica. Mozda je potrebno neko posebno znanje, ali s druge strane nemam ga ni za drugu ribu, pa opet ispadne uvek ukusno. Nije ni do smrznutih fileta, jer sam jeo i svezu letos i, mada je naravno bolje, jednostavno ne volim. Mozda me asocira na presoljene panirane filete iz mladosti :).
September 24, 201410 yr ako je cijena ogranicenje, ja bih se drzala skuse i srdele meni su one genijalne, nevezano za cenu. ne treba nikakva filozofija za spremanje - sa rostilja ne moze da omane a ukus fantazija Edited September 24, 201410 yr by Zverilla
September 24, 201410 yr s tim da je skušara ipak plava riba, te nije baš za večernji obrok (nekima, meni)
September 24, 201410 yr I meni je oslic nekako nikakav tako da ga uglavnom koristim da dopunim/obogatim brudet, corbu ili pasta sos. uz par finijih komada radi posao.
October 5, 201410 yr Author Škrapina bez glave. Koje pm da joj radim? Može u rernu cca 40min pa kako bude?
October 5, 201410 yr Škrapina bez glave. Koje pm da joj radim? Može u rernu cca 40min pa kako bude? jel sveza ili smrznuta, ako je smrznuta jab preporucio da je skuvas, ocistis od kostiju pa pomesas sa kuvanim krompirom ugrubo zgnjecenim, persunom blukom i muljem. bojim se da bi u relni ispala suvnjikava..
October 5, 201410 yr Author Smrznuta. Teško kuvana, i ovako pa ako nije "hrskava" jedva da se jede... Edited October 5, 201410 yr by wall
October 5, 201410 yr pa jesi li ulovio nešto? čistio krljušt i iznutrice? (mehur sam uvek volela da raspuknem O:-) inače ja mnogo volim sve vrste ribetine u rerni (a može i na roštiljče) tako da samo napred :) preliješ posle onim prelivom od belog luka i peršuna (a još ako napraviš prilog od blitve i krompira :žder:) i ne može da omane nikako
October 5, 201410 yr Author Aj devojko, kada bi me videla kako držim i ove očišćene/smrznute ubila bi me od zajebancije. Samo frkćem i perem ruke. Kakav mehur i iznutrice...