Venom Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Volim svu ribu, osim oslica. Mozda je potrebno neko posebno znanje, ali s druge strane nemam ga ni za drugu ribu, pa opet ispadne uvek ukusno. Nije ni do smrznutih fileta, jer sam jeo i svezu letos i, mada je naravno bolje, jednostavno ne volim. Mozda me asocira na presoljene panirane filete iz mladosti :).
Zverilla Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 (edited) ako je cijena ogranicenje, ja bih se drzala skuse i srdele meni su one genijalne, nevezano za cenu. ne treba nikakva filozofija za spremanje - sa rostilja ne moze da omane a ukus fantazija Edited September 24, 2014 by Zverilla
boshoku Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 s tim da je skušara ipak plava riba, te nije baš za večernji obrok (nekima, meni)
adam Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 I meni je oslic nekako nikakav tako da ga uglavnom koristim da dopunim/obogatim brudet, corbu ili pasta sos. uz par finijih komada radi posao.
wall Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Škrapina bez glave. Koje pm da joj radim? Može u rernu cca 40min pa kako bude?
Čutura Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Škrapina bez glave. Koje pm da joj radim? Može u rernu cca 40min pa kako bude? jel sveza ili smrznuta, ako je smrznuta jab preporucio da je skuvas, ocistis od kostiju pa pomesas sa kuvanim krompirom ugrubo zgnjecenim, persunom blukom i muljem. bojim se da bi u relni ispala suvnjikava..
wall Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 (edited) Smrznuta. Teško kuvana, i ovako pa ako nije "hrskava" jedva da se jede... Edited October 5, 2014 by wall
wall Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Ma očistio sam. Valjda. Do sada šta sak kupovao bilo kako treba...
wall Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Jesam. 2-3 puta. -_- E pa ova škrapina nije ono... Može se...
Amelija Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 pa jesi li ulovio nešto? čistio krljušt i iznutrice? (mehur sam uvek volela da raspuknem O:-) inače ja mnogo volim sve vrste ribetine u rerni (a može i na roštiljče) tako da samo napred :) preliješ posle onim prelivom od belog luka i peršuna (a još ako napraviš prilog od blitve i krompira :žder:) i ne može da omane nikako
wall Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Aj devojko, kada bi me videla kako držim i ove očišćene/smrznute ubila bi me od zajebancije. Samo frkćem i perem ruke. Kakav mehur i iznutrice...
Recommended Posts