onamonamo Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 namazi pile uljem, i opkoli ga solju tako sto ces sipati so po obodu tepsije...moguce je da tepsija mora biti okrugla... to peci na recimo 180-200, jebem li ga koliko dugo, osmatraj kad porumeni pa bockaj
Frank Pembleton Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Prijatelju, ako prvi put pečeš celo pile dobre su šanse da dobiješ recimo ugljenisana krilca i opasno trovanje. Lepo ti to na komade, pa... Daj bre ne plaši čoveka!
wall Posted August 24, 2014 Author Posted August 24, 2014 :D Bezbednost pre svega. Trovanje piletinom može biti baš opasno.
wall Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 Ja da sam Toma, odmah bi dao orden onome kuj izmisli ovaj smrznuti pomfrit.
wall Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 E. Kupio sam mešavinu začina za suvlaki/giros. Nemam pojma šta je unutra, video da neki domaći uzimaju pa i ja. Gde da ga trošim? Duhoviti odgovori tipa suvlaki/giros nisu dobrodošli.
ordi Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 ja reko zid kuha nešto u pol noći kad ono cvrc
wall Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Ja rekoh Ordi ima savet za kuvanje kad ono cvrc.
wall Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Jes, sve će meni dati par kg mesa i šporet na 4-5 sati...
Singer Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 (edited) može pomoć kako da spremim filete oslića? nisam ranije nikad pržio... jel ide na malo mulja? dal se valjaju u brašno neko, koje? bilo koji tip dobro će da dođe edit. cenim da je ukus ko stiropor te smrznute ribe pa na koji način malo da oplemenim ukus? Edited September 24, 2014 by Singer
Amelija Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 ja oslić najviše volim ovako: staviš filete u pleh, na svaki staviš malo šunke ili slanine, sipaš malko maslinovog ulja i dosta paradajz sosa, sve pospeš peršunom i ispečeš u rerni
Аврам Гојић Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 (edited) Ja oslića najviše volim ovako: kupe se fileti stave se da se odmrzavaju u frižideru sa druge strane, uzmu se rebarca, mlada ako ima namažu začinima i sosovima za polagano pečenje umotaju u foliju i stave na tihu vatru u rernu, dok se oslić odmrzava u frižideru posle nekoliko sati, rebarca se izvade iz folije i stave pod gril da se napravi korica, a za to vreme se pravi kupus salata, može i salata od kukuruza, pavlake i ruzmarina otvori se pivce fileti se izvade iz frižidera i daju se mačkama, da možeš da jedeš rebarca na miru :) Edited September 24, 2014 by Грешни Василије
Recommended Posts