August 14, 201410 yr moj recept - u 250ml (jedna solja za caj) toplog mleka se stavi jedna kesica suvog kvasca i jedna kasicica secera. saceka se malo da kvasac odradi svoje. dok se to ceka pola kg brasna i pola kasicica soli se umesaju, pa se u to doda ova smesa i ulje (trecina solje za caj),po potrebi se doda malo vode. umesi se testo i odmah se pravi. od ovog testa pravim kalcone. (dobro, zena pravi, ja samo prepisujem recept).
August 14, 201410 yr Ih pa đe sam kreno, rano je još. ^_^ kreni, kreni, bolje je kad pustis testo dva sata da naraste pa ga premesis.
August 14, 201410 yr Ne mogu. Moram da pijuckam dok radim u kuhinji, a još mi je rano. wow, zidu, pa ti ko oni kuvari od stila :skidakapu:
August 14, 201410 yr Moram da pijuckam™ dok radim u kuhinji, a još mi je rano. Edited August 14, 201410 yr by dùda
August 14, 201410 yr Author Naravno. ^_^ Eno ga testo na balkonu, tamo je najtoplije. Uzo hladan, testo toplo, oooooj....
August 14, 201410 yr Author To po onoj narodnoj, bolje hladan u ruci nego vruć u dupetu? Da, da... Koliko ovo da stoji na toplom?