Vapad Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 bude kremast, al dente ali kremast, može da se sipa kutlačom u principu ali se ne sliva...
Čutura Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 to sam i ja misilio, i ako se ne ispere stvrdne se cim se smlaci i vise nije tecan. ma i pre nego se smlaci..
aram Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 pa jebem li ga, skrob mu valjda i daje tu kremastost. a dobrovise sam i zaboravio kakav je tamosnji pirinac, srecom
cmrlj Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 khm, kako ne bude tecan? napravis ga redje, skines s vatre, dodas maslac, poklopis, sacekas pet minuta i onda bude kako treba da bude.
wall Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Napravio. Dodatno uvaljao u kukuruzno brašno, preskočio limun, ne vole ga. Mislim da sam pogrešio što sam zapakovao tepsiju folijom, ali skonio ubrzo. E da, zaboravio da stavim papir za pečenje, ali to već sada nije moja briga. -_- Kažu da je super... Ja sam sebi one Indo rezance. Renne ti si, mislim, kriv što sam se navukao na to.
Vapad Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Kakav je pesto u teglici? Da li vredi to 250d. Ovde nemam blender niti išta tako, a sutra sam mislio one brijane mlade tikvice sa pestom pa reko da vidim šta mislite.
Singer Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Guraj. Ne znam kolika je teglica jer sa koju sam gledao bila je nesto oko 540 - 640 dinara i prilicno velika. Obavezno se oslobodi vode iz tikvica ako jedes sa pestom.
sailorman Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Pravila sam punjene paprike prvi put u zivotu, i to po osecaju, nisam pratila nijedan recept. Nisu lose ispale, jedva cekam da pravim opet!
renne Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Dobar je pesto u tegli, gledaj fa navatas deleze, osetno je jeftiniji
Vapad Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 (edited) Taj sam i snimio :) e da, hvala puno obojici! Edited July 15, 2014 by Vapad
ivy Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Pravila sam punjene paprike prvi put u zivotu, i to po osecaju, nisam pratila nijedan recept. Nisu lose ispale, jedva cekam da pravim opet!
boshoku Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Pravila sam punjene paprike prvi put u zivotu, i to po osecaju, nisam pratila nijedan recept. Nisu lose ispale, jedva cekam da pravim opet! kul, ja za takvu rabotu nikada nisam imao strpljenja (ne kažem da je mnogo strpljenja potrebno, već da sam generalno u deficitu s istim) ot: taljatele sa slatkom pavlakom, češnjakom, svežim peršunom i gamborima (za ručak) :prstoliz:
pacey defender Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Kakav je pesto u teglici? Da li vredi to 250d. Ovde nemam blender niti išta tako, a sutra sam mislio one brijane mlade tikvice sa pestom pa reko da vidim šta mislite. Delezov je jednako ukusan kao Barilin a osetno je povoljniji. Ali nema boljeg od domaćeg. Samo tako možeš da kontrolišeš sastojke. Svi ti kupovni se prave na suncokretovom ulju i sadrže bosiljak u tragoviam.
Recommended Posts