Čutura Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 (edited) Odlično. Upravo sam ga precrtao sa liste Probati. Izgleda kao teško oboleli kupus. Ako i brokoli dismr... defetista probaj bar karfiol iz tursije.. Edited May 3, 2014 by Čutura
wall Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 I jbt pa to tek ne bih mogao. :D Kad osetim miris turšije mogu da peglam. Hanuma kad jede to ili ode ili odem, od stola.
Valk Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 (edited) Ja brokoli volim a karfiol samo u čorbici, kad mu se sa pola tone pavlake ili kmleka zamaskira onaj sladunjavi ukus. Što se tiče turšije, tu sam team wall. Edited May 3, 2014 by Valkyrie
Frank Pembleton Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 defetista probaj bar karfiol iz tursije.. Karfiol iz tursije je do jaja!I jedini koji valja!
wall Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Dakle izvadio sam biftek(e) za sutra. Već sam spremao ali imam utisak da negde grešim. I ne grešim uvek nego random. Evo šta radim. mulje, so, biber. Stoje u tome par sati. Senf, tiganj-vreo. Par min sa jedne par sa druge...
Аврам Гојић Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 (edited) da, senf je jako losa ideja. sve ostalo je perfektno, osim vremena, ja bez dana u ulju ne bih kretao u tu akciju, no, ako se nema vremena dobro je i ovako. senf - sa strane. nikako termicka obrada na bifteku, nije to svinjski vrat. i nikako bilo koji senf. dobri dizon, senf od celog zrna, ona francuska izivljavanja sa medom, sve OK, samo ne obican senf. i nikako ljut senf. Edited June 5, 2014 by Грешни Василије
wall Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Jeah! Pa senf mrzim. Nego tako gledao na yt. Glupani.
Frank Pembleton Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Hmmm pa sta znam...Biftek ako je "zreo" ja bih ili nista ili malo duze recimo dan.Ali kod njega samo da prodre radi ukusa njemu ne treba "razbijanje" tj. neka hemijska reakcija kao kod zilavijeg mesa...
Аврам Гојић Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 biber je OK, ali so je nepotrebna...ja so stavim pola sata pred pecenje, pre toga biber i ulje na 24h
wall Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Aha. Možda tu napravim zajeb. Mulja da biftek "pliva"?
Recommended Posts