January 11, 201411 yr a jeste, al mi je smor seckanje :)edit: srecom te ima i da se kupi vec iseckana kad mi bas zatreba Edited January 12, 201411 yr by aram
January 12, 201411 yr ja sargarepu na listice ljustilicom za krompir. i tikvicu isto i sve sto mogu da proturim kroz to
January 12, 201411 yr a jeste, al mi je smor seckanje :)edit: srecom te ima i da se kupi vec iseckana kad mi bas zatrebaima ona spravica ko ljustilica za krompir sa uspravnim secivima koja izbacuje zilijen bez muke
February 8, 201411 yr Author U pavlaku za kuvanje izrendao sve sireve koje sam imao, pa pavlaku, biber crni, beli i zeleni, soli naravno. Malo nekih suvih začina i kuvao neko vreme.Onda preko testenine i... Ništa nemam da pitam, samo da se pohvalim i dam predlog saborcima u kuhinji.
February 8, 201411 yr Author Probam. Hvala. :)Dakle ni ovo nije novo. Eeee ništa se neće zvati po meni...
February 21, 201411 yr Author Kod domaćice, između ostalog, kupio 10kg šargarepe. Kako je lepo spremiti? A da nema još povrća, sirćeta i sl.
February 21, 201411 yr pa napravi ćušpajz tako narendaj pa izndinstaj, ako konzumiraš luk na luku, i crnom i belom, ako ne onda smao ulje, vrelo, pa voda, pa so i biber
February 21, 201411 yr yeah. sitno iseckaj cluk i bluk, pa malo prodinstaj, šargarepu narendaj, ja volim na baš sitno, proprži pa nalij vode, može i malo belog vina, kad se voda redukuje so biber i gotovo
February 21, 201411 yr napravi salatu. izrendaj na sitno rende, dodaj malo soli, par kapi ulja i limuna. a mogu i kuglice od šargarepe. špinovan šećer, vanila, rendana šargarepa i ribana kora od narandže, ako baš hoćeš da impresioniraš. Edited February 21, 201411 yr by mammy two shoes