gospa buba Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Nije. Eno ga u cediljci. :DNego, šta misliš da ga ja sad malo propržim a? Ili da prestanem da cirkam dok kuvam?kukuruz, beli luk, biber, vrlo malo majoneza i vrlo malo soja sosa, koliko da oboji. to smo mi jeli dok smo jeli.mislim, ko voli
renne Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Ja ću u četvrtak ope kukuruz na vatru, uz roštilj, čisto da najavim
Amelija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 (edited) a ja u subotu il u nedelju :)(i kukuruz na roštilj) Edited July 30, 2013 by Amelija
wall Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Ja ću u četvrtak ope kukuruz na vatru, uz roštilj, čisto da najavim a ja u subotu il u nedelju :)(i kukuruz na roštilj)eeee ja taj najvolim.:( Ali nemam uslova da ga spremam.
renne Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 čika vaso, evo ovaj levi je taj, ovaj desnimeni bolji od tabaskoa™ umarinirao dve kile sa ovim sosom, dodao još beloga bibera, beloga luka, slačice i peršuna
Кристофер Лумумбо Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 treba mi hitan odgovor. jel pecurke u gulas stavljam pri kraju, zadnjih 15-20 minuta ili da ih sibnem odmah? nekako mi mnogo da se dinstaju 2 sata.
luba Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 eeee ja taj najvolim.:( Ali nemam uslova da ga spremam.nije isto, ali mozes da ga gurnes u rernu, pred kraj pecenja mesa. mene mrzelo juce da se cimam uz rostilj, a i prosli put kad sam se zaigrala na terasi, komsije zvale vatrogasce (jes bila srecna nova godina, ali budale), pa sam kukuruz ubacila uz teleca rebra u rerni, jedno 10ak min pred kraj, savrsen bio, taman i povukao malo miris od mesista.
wall Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 nije isto, ali mozes da ga gurnes u rernu, pred kraj pecenja mesa. mene mrzelo juce da se cimam uz rostilj, a i prosli put kad sam se zaigrala na terasi, komsije zvale vatrogasce (jes bila srecna nova godina, ali budale), pa sam kukuruz ubacila uz teleca rebra u rerni, jedno 10ak min pred kraj, savrsen bio, taman i povukao malo miris od mesista.Jes' prvo malo kuvala pa onda u rernu ili odmah?
luba Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 ma odmah. ali mozes i da ih kuvas, ali onda da budu krace u rerni.
Belaj Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Jedno pitanje, pomagajte:Pekao sam brancina u rerni, po ovom receptu: http://www.coolinarika.com/recept/brancin-pecen-u-rerni/Sve je ispalo super, osim što je kožica sa donje strane ostala zalepljena za tepsiju. Šta činiti da se ne lepi?
renne Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Staviti papir za pečenjeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Recommended Posts