July 30, 201311 yr korpice od šunke punjene sirom i paradajzom peći/ugrejati u rerni na:-jakoj vatri, kratkoili-na tihoj, duže?
July 30, 201311 yr Author Kuvam kukuruz (smrznuti) to će mi biti kao prilog kobajama :lol:Može se nešto uraditi s njim pa da bude baš lep ili ide ovako kao stočna hrana?
July 30, 201311 yr Kuvam kukuruz (smrznuti) to će mi biti kao prilog kobajama :lol:Može se nešto uraditi s njim pa da bude baš lep ili ide ovako kao stočna hrana?najjednostavnija salata na svetu: pomesaj kuruz i kiselu pavlaku, i dodaj ruzmarin i so. gotova salata
July 30, 201311 yr Author Sad moram proveriti da li imam ruzmarin. Možda sam ga potrošio kad sam spremao jagnjeće kotlete u sosu od pomorandže :PNego, koliko se ovo kuva? 20 min, 30 min, 3h?
July 30, 201311 yr Author Jeste, odavno :lol:Edit: Gotova domaća goveđa supa. Edited July 30, 201311 yr by wall
July 30, 201311 yr brate vole, sacekaj da se kuruz malo prohladi pre nego sto ga pomesas sa pavlakom...ako nije kasno
July 30, 201311 yr Author Nije. Eno ga u cediljci. :DNego, šta misliš da ga ja sad malo propržim a? Ili da prestanem da cirkam dok kuvam?