Frank Pembleton Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Evi za ovog plasljivog...4 srednje glavice cluka1-2 cena blukaproprzis na ulju da omeksa..Krompra 5-6 vecih obaris na kockice krupnije obarisProcedis dodas u luk...so vegeta, biber, aleva paprika mozes i sta hoces npr. bosiljak...Testo obaris mozes flekice mozes i obicne skoljkice makarone 1 kesa pola kg...sve se sjedini i navaliVrlo malo sta mozes da zajebes...
gospa buba Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 zar ne pasirash krompir? kod mene mora bit nalik na grublji pire.zar nije ovaj topiћ nekad bio raznovrsniji, sta mu se desilo? :unusre:
wall Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 E to, zajebite me u startu. :isuse:More vako, a ne nego vako...Moderacijo vratite moju pitu! Jbm sunce!
Frank Pembleton Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 zar ne pasirash krompir? kod mene mora bit nalik na grublji pire.zar nije ovaj topiћ nekad bio raznovrsniji, sta mu se desilo? :unusre:Ne ja na sitne kockice...
wall Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 Pita... :cry:Recepti... Hoćete da Indy umre od gladi?
Lezilebovich Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Izgleda da se spremaju testovi i sad će se videti koliko je wall stvarno naučio, nema odakle da prepisuje
wall Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 Sjebali mi skriptu... :cry:Aaaa pa neće moći, ima da se žalim!Ajant je za mene Gandi, kad im sada skočim na grbaču.
MayDay Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Vasudevo, znaš ono kako si mi rekao da pečem krilca na 130 pa na 220? E pa, ja nisam kupila krilca nego one male batačiće. Ako i njih tako ubacim u pac, a povrh svega hoću da imam i sidedish povrće iz rerne (krompir, baby šargarepicu, celer grane, luk i možda papriku), kako da to pečem, sa batačićima ili bez?
MayDay Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Reni, a da povadim povrće kad budem doprcavala kožicu na 220?
Recommended Posts