June 8, 201311 yr a koji ti ukus ima npr. pire od kronpira?prilog cesto treba da bude blag, ne mos jesti tri glavna jela.
June 8, 201311 yr taj radtikvice, pored nezaobilaznog patliđana (vrganji, lisičarke... se podrazumevaju), imaju, a ako se nepreprže, i fino začine, dojam najbliži mesištu(soju ne ljubim)
June 8, 201311 yr Author a koji ti ukus ima npr. pire od kronpira?prilog cesto treba da bude blag, ne mos jesti tri glavna jela.Paaa... Krompirast :DKontam, očekivao sam previše.Dobra stvar, još jedna biljka koju mogu da pojedem.
June 8, 201311 yr Realno ljudi, jeblavas tikvica, ja sam mislio to ima neki ukus, ono nešto mekano...i ima ukus povracke :Djedino gde mogu da je podnesem je kad od nje napravim osnovu za pesto pastu: izrendam je, izdinstam na maslinovom (pokrivenu folijom da ne gubi vodu) i ciliju, posolim, ubacim belog luka, promesam par puta, onda dodam pesta i vode u kojoj su se kuvali rezanci. biber sveze mleven, mocarela sa strane. moz i svez paradajz sa strane.patlidzan je nesto sasvim drugo. Edited June 8, 201311 yr by darling
June 8, 201311 yr pohovane tikvice sa pekorinom, sušenim pomodorom i neutralnom pavlakom, brukaja ih jedem dok mi bukvalno ne bude muka
June 8, 201311 yr super to, nego kaćeš promeniš potpis - ne čitljiv je svaki post (osenčenjem, na mišiće)
June 8, 201311 yr Author i ima ukus povracke :Djedino gde mogu da je podnesem je kad od nje napravim osnovu za pesto pastu: izrendam je, izdinstam na maslinovom (pokrivenu folijom da ne gubi vodu) i ciliju, posolim, ubacim belog luka, promesam par puta, onda dodam pesta i vode u kojoj su se kuvali rezanci. biber sveze mleven, mocarela sa strane. moz i svez paradajz sa strane.patlidzan je nesto sasvim drugo.Ih pa ti si onda dobila neke dobre.Moram jednom da probam i patlidž[email protected] upakuj tu slaninicu i sir u bilo šta i ja ću pojesti. -_-
June 9, 201311 yr Kako da ispolzujem kolicinu skuvane rize? Ima li neko ideju kako da se brzo i lako u frizider uskladistena riza pretvori u nesto jedebilno? (Mislim, mogu i rizu s rizom, ali je malo monotono).
June 9, 201311 yr E hvala na savetima, meni vreme za veceru. :fantom:Bolji mi je Google drug Toss some garlic, onions, soy sauce and sesame oil in your frying pan, add your leftover rice and whatever veggies you have on hand, and voila - you have a new meal: vegetable fried rice
June 9, 201311 yr Stomak ne pita kad je gladan. :DSalim se, znam ja da vi spavate (barem ovaj pristojni deo foruma).