aram Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 a koji ti ukus ima npr. pire od kronpira?prilog cesto treba da bude blag, ne mos jesti tri glavna jela.
boshoku Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 taj radtikvice, pored nezaobilaznog patliđana (vrganji, lisičarke... se podrazumevaju), imaju, a ako se nepreprže, i fino začine, dojam najbliži mesištu(soju ne ljubim)
wall Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 a koji ti ukus ima npr. pire od kronpira?prilog cesto treba da bude blag, ne mos jesti tri glavna jela.Paaa... Krompirast :DKontam, očekivao sam previše.Dobra stvar, još jedna biljka koju mogu da pojedem.
darling Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 (edited) Realno ljudi, jeblavas tikvica, ja sam mislio to ima neki ukus, ono nešto mekano...i ima ukus povracke :Djedino gde mogu da je podnesem je kad od nje napravim osnovu za pesto pastu: izrendam je, izdinstam na maslinovom (pokrivenu folijom da ne gubi vodu) i ciliju, posolim, ubacim belog luka, promesam par puta, onda dodam pesta i vode u kojoj su se kuvali rezanci. biber sveze mleven, mocarela sa strane. moz i svez paradajz sa strane.patlidzan je nesto sasvim drugo. Edited June 8, 2013 by darling
boshoku Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 pohovane tikvice sa pekorinom, sušenim pomodorom i neutralnom pavlakom, bruka
Zverilla Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 pohovane tikvice sa pekorinom, sušenim pomodorom i neutralnom pavlakom, brukaja ih jedem dok mi bukvalno ne bude muka
boshoku Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 super to, nego kaćeš promeniš potpis - ne čitljiv je svaki post (osenčenjem, na mišiće)
wall Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 i ima ukus povracke :Djedino gde mogu da je podnesem je kad od nje napravim osnovu za pesto pastu: izrendam je, izdinstam na maslinovom (pokrivenu folijom da ne gubi vodu) i ciliju, posolim, ubacim belog luka, promesam par puta, onda dodam pesta i vode u kojoj su se kuvali rezanci. biber sveze mleven, mocarela sa strane. moz i svez paradajz sa strane.patlidzan je nesto sasvim drugo.Ih pa ti si onda dobila neke dobre.Moram jednom da probam i patlidž[email protected] upakuj tu slaninicu i sir u bilo šta i ja ću pojesti. -_-
Indy Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Kako da ispolzujem kolicinu skuvane rize? Ima li neko ideju kako da se brzo i lako u frizider uskladistena riza pretvori u nesto jedebilno? (Mislim, mogu i rizu s rizom, ali je malo monotono).
Indy Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 E hvala na savetima, meni vreme za veceru. :fantom:Bolji mi je Google drug Toss some garlic, onions, soy sauce and sesame oil in your frying pan, add your leftover rice and whatever veggies you have on hand, and voila - you have a new meal: vegetable fried rice
renne Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Pa gde u pola tri pitaš, kad svi spavaju. Ja baš kkrenuo da ti kucam odgovor
Indy Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Stomak ne pita kad je gladan. :DSalim se, znam ja da vi spavate (barem ovaj pristojni deo foruma).
Recommended Posts