ivy Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 e za te ljute, preporucam i varijantu bez paradajza a sa prezlama. prezle u tiganj, mulje, moze bluka malo i presuna. zatim obavezna gomila sveze samlevenog bibera, pa kad prezle postanu zlataste pomesati ih sa spagetama.uh ja sam volela te rezance sa prezlama ali sam ih pravila klot,samo mulje i so ..najjednostavnije a mnogo dobro..
Zverilla Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 (edited) ja tako (s prezlama u bilo kojoj varijanti) nikad nisam jeo :(kad su servirane dodaje se parmezan ili ne? ili je kako ko voli? Edited May 27, 2013 by Zverilla
Кристофер Лумумбо Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 dajte ideju za neko jelo sa pirincem. obicno proprzim piletinu, sargarepu, pecurke, dodam soja sos i neki tajlandski sos. neka alternativa?
ivy Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 (edited) kako bre ne jedes tikvice?!? :oja se svaki put zaprepastim kad kojot dodje na kulinarstvo..pa to ti super varijanta da ,,proturis,, tikvice,one su blage pa ih mos kombinovati gde hoces Edited May 27, 2013 by ivy
belch Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 ubaciš belo, a tikvice se raskuvaju do neprepoznatljivosti (inače ni ja ne bih jela, isto ih ne volim)
Кристофер Лумумбо Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 ok, pokusacu da napravim neki miks.jel moze celer da se proprzi kao sargarepa? obozavam celer ali sam ga jeo samo u supi i salati.
aram Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 ja tako (s prezlama u bilo kojoj varijanti) nikad nisam jeo :(kad su servirane dodaje se parmezan ili ne? ili je kako ko voli?ma nikakav parmezan, samo prezle u mulju pa jos zabiberene. mozes dodati tanko secenu pancetu, ako ti bas deluje prazno ovako.
Amelija Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 (edited) ok, pokusacu da napravim neki miks.jel moze celer da se proprzi kao sargarepa? obozavam celer ali sam ga jeo samo u supi i salati.ja bogami ne bih pržila ni šargarepu no to sam samo jaceler može sa kiselom pavlakom da se pomeša (izrendan) pa da se jede s lebom Edited May 27, 2013 by Amelija
ivy Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 moze i pire od celera ilihttp://sixburnersue.com/cooking-fresh-eating-green/index.php/2010/02/ten-yes-10-things-to-do-with-celery-root/
Amelija Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 e da, dobar je pireja često napravim pire od kuvanih krompira, šargarepe, bele šargarepe (korena peršuna) i malo celera
Recommended Posts