Indy Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 U mom slucaju, njegovi filmovi se gledaju zbog supruge. :DOvaj film (za razliku od Mulen ruza) je donekle izvuklo to nesto zanimljive price sto postoji zahvaljujuci F Scott Fitzgeraldu, i takodje LDK koji stvarno izgleda kao neki takav lik.Kapiram da ima ko voli te efekte (pa cak i u 3D), medjutim oni su tacno 180 stepeni od mog senzibiliteta.
Ajant23 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 U mom slučaju, njegovi filmovi se gledaju zato što je njegov debi bio i kvalitetan i kršio sankcije koje su mi zabranile da pola detinjstva percipiram bilo kakvu kulturu :)
kobni zelaya Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Ti li si beše onaj što mu se ne sviđa Romeo i Julija?
Ajant23 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Ti li si beše onaj što mu se ne sviđa Romeo i Julija?E, prođite me se i ti i Adam sa linearnošću Šekspira... Nisam ja kriv što vam on sjbv pola terorija književnosti...
kobni zelaya Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Nisam ja ništa pisao o linearnosti Šeksipira, niti mislim da je on linearan. Samo se sećam da smo imali neku raspravu i da nisi voleo R&Đ, a voleo si Branu, što je bio dovoljan razlog za zametanje kavge.
adam Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 E, prođite me se i ti i Adam sa linearnošću Šekspira... Nisam ja kriv što vam on sjbv pola terorija književnosti...potpuno sam izlapeo, ne secam se kacenja oko ovoga.a kad sam vec na temi - meni je strictly ballroom super, r&j nelosh a ostalo smuckaj pa prospi - spolja gladac a iznutra jadac. ukljucujuci i ovaj najnoviji.
Indy Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Missim, hip-hop.. pa ja to ne podnosim ni u kontekstu u kom pripada.Taj spoljni "gladac" mene toliko uzasava da mi je i nebitno sta je unutra.
adam Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Taj spoljni "gladac" mene toliko uzasava da mi je i nebitno sta je unutra.ni meni ne lezi sad al mi je u strictly ballroom odlican. ovo je odno djavo salu...
hooyadahoo Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 meni smor. vizualno super, al jebes to, nije moja prica. leonardo dojajcan, riba - kurac. film je trebao da traje pola sata max. sve u svemu smor smor smor.
Mil@n Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Meni je prvih 45 minuta filmska estetska poezija, od fotografije, režije, scenografije i kostimografije, perfekcija. Tobi Megvajr je najveća rupetina filma, ja prosto ne mogu da verujem da njemu neko plaća da glumi, blentav je u ovoj ulozi više nego ikad. Baš nekako blentav, kao da je slučajno u kadru i da ne znaš ta treba da radi, personaliti ne nula nego -.Film u celosti dobar, estetika ga dosta vadi, očigledno je na to ciljano i uspešno odrađeno imho.
Indy Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 meni smor. vizualno super, al jebes to, nije moja prica. leonardo dojajcan, riba - kurac. film je trebao da traje pola sata max. sve u svemu smor smor smor.Huja zakiva.Doduše, ja sam u 2 uma glede vizuelnih kvaliteta (pretrpano/preuglancano). Ali, to sam već spominjao.
Recommended Posts