March 14, 201312 yr Author Dejzi je morao neko drugi da glumi. и то се слажем, Малиган је too much Farrowish.
March 15, 201312 yr Pa nije lose odradjen kasting, Gosling je previse zgodan, mislim da ce malo stariji Dikaprio vizuelno bolje da iznese ulogu. Sto se Tobija tice to je original smotanko ko Nick iz knjige, a on i Leo imaju bromance-u, najbolji su drugari, valjalo bi da nesto od tog odnosa zavrsi preneseno i na film.
March 15, 201312 yr Author Лурманов последњи филм је ужасна "Аустралија" тако да не очекујем ништа добро.
March 15, 201312 yr meni je kasting mie farrow u originalu jedan od najgorih izbora ikad. ej, nju pored redforda.
March 15, 201312 yr Author meni je kasting mie farrow u originalu jedan od najgorih izbora ikad. ej, nju pored redforda.Гослинг и Ђени Ло треба да играју
March 15, 201312 yr Author Pa nije lose odradjen kasting, Gosling je previse zgodan, mislim da ce malo stariji Dikaprio vizuelno bolje da iznese ulogu. Sto se Tobija tice to je original smotanko ko Nick iz knjige, a on i Leo imaju bromance-u, najbolji su drugari, valjalo bi da nesto od tog odnosa zavrsi preneseno i na film.Гослинг баш има ту Гетсбијевску меланхолију у себи, Гетсби је Драјвер са великом кућом у Хемптонсима.
March 15, 201312 yr Author šta ti je, pojela bi ga guzata za doručak.мислио сам на Лоренс али је млада превише
March 15, 201312 yr meni je kasting mie farrow u originalu jedan od najgorih izbora ikad. ej, nju pored redforda.+1
March 18, 201312 yr sudeci po trejleru, dikaprio bazira svoju ulogu na cetvrtastosti, a maligan na bezbojnosti. da ovo ne bi zvucalo isklucivo mizantropski, da naglasim da ne volim ni roman, tako da mi je prilicno svejedno :)
May 21, 201311 yr ja ne znam da li ja imam neki crush na carey mulligan ili sta ali imam puno srca za potpuno unakazenog histericnom kamerom i suvisnim efektima lurmanovog getsbija. ja bih isto stajao tako na doku i pruzao ruku ka zelenom svetlu. Edited May 21, 201311 yr by kim_philby