mlatko Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 kad smo kod Trnovackog jezera Maglic inace taj spust sa Maglica prema Trnovackom jezeru je jedan od zahebanijih koje sam prosla,dodse nisam puno spustova prosla ali je ovaj zaheban! ubise me kolena od tada Bravo, i prelepe fotkeSpustu treba pristupiti takticki, tu bi dobro dosli neki amortizeri. ili paraglajder [emoji38]Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
ivy Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 1 hour ago, pacey defender said: Jel se u ovakvim situacijama u pokeru samo ostave karte na stolu i kaže "ne idem" nikako!! !:D 40 minutes ago, mlatko said: Bravo, i prelepe fotke Spustu treba pristupiti takticki, tu bi dobro dosli neki amortizeri. ili paraglajder Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk bobami ovaj je bio za paraglajder...jako strm,jako klizav,dugacak i bez prestanka nizbrdo...bas nas je umorio.. tri puta bih se popela samo da ne moram da silazim..inace mrzim da silazim a ovaj je bas bio poseban..
I*m with the pilots Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 2 hours ago, ivy said: tri puta bih se popela samo da ne moram da silazim..inace mrzim da silazim a ovaj je bas bio poseban.. ++ Nikada se nisam radovala spustanju dole Super fotke ivy, okolis deluje bas mocno!
ivy Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 odoh na Prokletije.. moram priznati da imam tremu ..
Ras Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 Sunce te grejalo! /kums mode off Šta je u planu, uspon na neki od vrhova? Ne budi škrta na rečima, nakon povratka.
Anonymous Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 5 hours ago, ivy said: odoh na Prokletije.. moram priznati da imam tremu .. Biće sve OK, samo polako i pazite na vremenske okolnosti. Nauživaćete se, neviđeno je lepo. A gde se tačno penjete?
ivy Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 On 27.9.2019. at 15:52, Anonymous said: Biće sve OK, samo polako i pazite na vremenske okolnosti. Nauživaćete se, neviđeno je lepo. A gde se tačno penjete? popeli se juce na Zlu Kolatu i Ravnu Kolatu.. 1800m visinske razlike,25km
ivy Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 On 27.9.2019. at 10:53, Ras said: Ne budi škrta na rečima, nakon povratka. nema tih reči za opsiati ono
Ras Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 Naravno da ima, potrudi se malo! Nakon odmora, nećemo pritiskati.
Ras Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 Da ne propustim: Bravo! Ozbiljan napor. Dakle, imaš CG pod nogama.
Recommended Posts