maheem Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 inače Zlatko Burić je car, i to ne samo zato što mi je zet :P :Hail: prenesi zetu da ima fan klab ovde na forumu!opraštam ti Hardija i Perlmana :P
Ravanelli Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 (edited) inače Zlatko Burić je car, i to ne samo zato što mi je zet :Pauuuuuu :Hail: :Hail:reci mu da sam mu rekao da je bog. jedna od najboljih uloga koje sam videosuper je ona scena "vrata raja" kod Raše. mislim da si kačio slikuda bre. te neke pauze u ludilukaži kada klinki iz poljske iznese tortu za rođus. svemir se otvara i izlazi bol Edited March 12, 2013 by Ravanelli
maheem Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 (edited) da bre. te neke pauze u ludilukaži kada klinki iz poljske iznese tortu za rođus. svemir se otvara i izlazi bolduša me zabolela...ima baš puno odličnih momenata. kako postane odsutan posle tih vrata raja, kad povuče spid, bes pre čekić scene, kad mu na početku mali muha ide na nerve, pušenje pa prelaz na nos kad sve ode dođavola, kratka spika tokom long time no see susreta sa rašom,... slažem se sa tobom što se tiče Zlatka i njegove uloge :Hail:sjajno je to Refn spakovao i osmislio. Edited March 12, 2013 by maheem
Nikola Kiric Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 (edited) meni odlicna sva tri dela. americko izdanje treceg dela ima bonus "Zlatko Buric sprema sarmu" - to je tek bolje od sva tri filma zajedno! Edited March 12, 2013 by Nikola Kiric
Ravanelli Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 smatrajte klub fanova zlatka burića otvorenim!
kobni zelaya Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Meni je prejako još kad Redžo u sceni sa Poljakom kaže onoj otetoj ženi, onako cinično "Hepi brzdej"!
keitel Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Najjača mi je upravo ta prividna transformacija likova. Nakon prvog dijela, Burić ima onu epizodu u drugom dijelu kada se ledi krv u žilama nakon njegove pojave. U trećem dijelu vidimo njegovu ljudsku stranu, ali ima par momenata kada nam Refn poručuje da je to isti lik koga smo gledali ranije (posebno upečatljivo kada traži "alat" za Turčina). Poruka je jasna; nema tu nikakve transformacije, razlika je samo u oku posmatrača. Isto se dešava kroz prvi dio sa Frankom. Nije mala stvar ni što sva tri nastavka imaju efektne završnice.
kobni zelaya Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Slavko Labović u kući velikog brata, a? To me deprimira.....
pbg12345 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Sad videh temu. Odlicni filmovi, prvi deo mi je najbolji i zao mi je sto nema Franka kasnije.A prvi put sam ih gledao valjda prosle godine i dalje mi nije jasno da sam propustio to ranije da odgledam
Sludge Factory Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 (edited) Edited April 6, 2019 by Sludge Factory
ToniAdams Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 dobri su to filmovi. kako je isti covek posle snimio onu idiotsku valhalu, nikad mi nece biti jasno.
Recommended Posts