Posted March 2, 201312 yr Nesto me u poslednje vreme interesuje da saznam vise o psiholoskom aspektu sporta, pripreme za takmicenje, oporavak od povreda itd. Predpostavljam da na forumu ima ljudi koji su upuceni u temu i ako bi mogli da mi pomognu da nadjem neku litetraturu za laika i pocetnika kao sto sam ja.
March 3, 201312 yr sta ce ti to, nit si sportista, nit si psiholog. idi juri neke ribe.Ne moze, ribe vole samo sportiste i psihologe :(
March 3, 201312 yr Author Vidi ga ovaj otisao u Svabiju pa misli da moze da pljuje na nas ostale sa visine.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
March 3, 201312 yr Author Da podignem temu malo da je vidi neko ko ima nesto da kaze na temu a ne ovi dezurni smaraci.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
March 3, 201312 yr http://www.nakladaslap.com/knjige.aspx?gid=9e760c984a2541b3af704a52a6e03f0eima kod nas u bibliotekama, taman to sto ti treba
November 8, 201311 yr Slucajno naleteh na ovaj topic, pa ako ti je i dalje potrebna literatura, mozda bih ti mogao pomoci. Ako dolazis u Bg, mogu te uputiti na fotokopirnicu na Banovom Brdu gde ces sigurno nesto naci, ali ne znam da li je dozvoljeno javno pisati o takvim stvarima, pa ti mogu proslediti pm o detaljima. :)Ukoliko ti je to cimanje, mogu ti nekom prilikom ja uzeti i poslati postom. Sigurno imaju izdanje koje koriste studenti na FSFV, a mozda i jos nesto pored toga. Naravno, i na samom fakultetu u skriptarnici ima i originalnih knjiga i udzbenika.Javi ako zatreba pomoc ;)
November 9, 201311 yr Okreni tel i Zavod za sport i medicinu sporta, sigurno ti mogu preporučiti nešto na tu temu
November 9, 201311 yr * Izvori podataka :)- na slovenačkom- i na engleskom jeziku Dr. Alan Goldberg: Competitive Advantage Sports Psychology and Mental Toughness Dr. Jeffrey L. Brown Dr. Matt Johnson Dr. Kimball: Gain the edge at GTK Sports Carrie Cheadle, M.A. Sport Psychology Consultant and Mental Skills Coach Dr. Victor Thompson: London Sports Psychologist Dr. Robert Neff: Mentaltraininginc.com OnlineMentalTrainer Dr. John J. Bowman: Mind Plus Muscle (Institute for applied sport psychology) Dr. Jack Lesyk: Ohio Center of Sport Psychology Dr. Patrick Cohn: Peaksports.com Bill Cole: Sports Psychology Coaching Dr. John F. Murray The International Mental Game Coaching Association (IMGCA) Marc-Simon Sagal: Winning mind Dr. Stephen E. Walker Dr. John McCauley Dr. Peder N. Piering: Ignite Your Life Bob Palmer: SportExcel Inc. Kai Engbert: Sportpsychologie und Mentales Training