stoutspectacledbold-head Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 (edited) nisu ni trebali da se odreknu trcanja.Morali su, jer su ostali samo na Roniju Braunu.Opet, da nije ispalo tako, ne bi semafora videli.edit: Stvarno sam verovao da ih mogu smakniti, ali samo ako ih maksimalno napadnu, a ne da ponove strogo kontrolisani pokusaj koji im je prosao u Sinsiju. Edited January 13, 2014 by stoutspectacledbold-head
Dark Wader Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Pa dobro, makar Pejton i Brejdi zasluzuju jedan drugog. Sa druge strane, ice epic krljacina u Sijetlu
teacher Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Do sada je najviše pokazao New England. Imaju prosečne igrače, ali Beličik izvlači maksimum maksimuma od svakog. Blount izgleda kao Walter Peyton, Edelman je tri puta zajebaniji od prošlogodišnjeg Welkera, OL deluje kao da su išli sa A-Rodom u Biogenesis kliniku, a jebeni Rob Ninković ubija i protiv trčanja i protiv pasa. Da ne pričam o pantovima Gostkowskog, koji je pantovao čini mi se 4x i bar polovinu ubacio u 15yd. Osvajaju.
Teixeira Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 (edited) Do sada je najviše pokazao New England. Imaju prosečne igrače, ali Beličik izvlači maksimum maksimuma od svakog. Blount izgleda kao Walter Peyton, Edelman je tri puta zajebaniji od prošlogodišnjeg Welkera, OL deluje kao da su išli sa A-Rodom u Biogenesis kliniku, a jebeni Rob Ninković ubija i protiv trčanja i protiv pasa. Da ne pričam o pantovima Gostkowskog, koji je pantovao čini mi se 4x i bar polovinu ubacio u 15yd. Osvajaju.Ovo je neki Giantski pokusaj jinxa? :DElem, Chris Harris je out ovima, dobre vesti... Edited January 13, 2014 by Teixeira
stoutspectacledbold-head Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Do sada je najviše pokazao New England. Imaju prosečne igrače, ali Beličik izvlači maksimum maksimuma od svakog. Blount izgleda kao Walter Peyton, Edelman je tri puta zajebaniji od prošlogodišnjeg Welkera, OL deluje kao da su išli sa A-Rodom u Biogenesis kliniku, a jebeni Rob Ninković ubija i protiv trčanja i protiv pasa. Da ne pričam o pantovima Gostkowskog, koji je pantovao čini mi se 4x i bar polovinu ubacio u 15yd. Osvajaju. :smajlidrzecihpalceva:
freakns Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 damn it, ja sam uvek navijao za evil tu, a sada cu morati za good :(
Sandens Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 ja ne volim ni jedne ni druge, ali Ninerse mrzim vise - so go Hawks go.
freakns Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 jebali ih i Manning i Brady... odvratnog li finala konferencije... tacno ne znam kojeg vise ne podnosim :(jos su njih strpali prve, a interesantnu tekmu stavili u pola 1... uzas
Miljenko Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Nisam navijac nijedne ekipe koja ja dosla do konferencijskog finala, no meni ovi mecevi deluju kao idealan zavrsetak sezone(ne racunajuci glavnu predstavu).Meni je ovaj prvi mec daleko interesantniji, jer preferiram efikasne tekme, a ne neka FG takmicenja. Sreca pa glupi Chargersi nisu prosli.
stoutspectacledbold-head Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 tacno ne znam kojeg vise ne podnosim
teacher Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Da, bolje da gledamo Tampu Sent from my iPad using Tapatalk HD
stoutspectacledbold-head Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Gledam i, ujedno, citam Radivoj Hudetz " Stolni tenis - tehnika ". :0.6:Dokle god manje zlo ( citaj: Denver ) ima vodjstvo, situacija je podnosljiva.Mogli su pederi ici na cetvrti za jedan.
Recommended Posts