Jump to content
IGNORED

NFL 2013

Prospero

Recommended Posts

Posted

i prodje SD nakon svega iz zadnjeg kola a KC ispade. moram da priznam da mi je malo drago.

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

138

• Prospero

132

• teacher

107

• Frank Pembleton

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Boltsi igraju cvrsto, nema vidljivih rupa u timu, i odbrana i napad rade posao uz adekvatno spremljen gameplan. Gledao sam ih u 15. kolu na Mile High-u kad je Allen pokidao, iskreno se nadam da ce ponovo da prodju u gostima.

Posted
Bezmudost je ovde držanje lopte i poseda. Po hladnom vremenu, odbrana se još brže umara i povređuje.Sent from my iPad using Tapatalk HD
Tokom pp-a, rece Trejsi da, kontra svim predvidjanjima, uopste nije hladno.Zapravo, hiperbola, rece da je vreme takvo kao da se igra u San Dijegu ( na sta se Sims nadovezuje ako je vec tako kao sto kazes, sto ce ti onda jakna, kapa, rukavice...Smeker stari.Becka skola. ).Do mene je sto sam, iz nekog razloga, ocekivao da ih SD pomete sa terena uz, pride, neku leprsavu igru, " za raju ".Opusteno cu jedini ubosti sva cetiri para. :fantom:
Posted
Boltsi igraju cvrsto, nema vidljivih rupa u timu, i odbrana i napad rade posao uz adekvatno spremljen gameplan. Gledao sam ih u 15. kolu na Mile High-u kad je Allen pokidao, iskreno se nadam da ce ponovo da prodju u gostima.
Evo, je l' smem da recem da ce iskidati ( i ) Pejtona? ^_^
Posted

Dobro, vreme je za ledeni dezert :jerry:

Posted

Playoff za sada fantastican. Em odlicne utakmice em dobise za sada svi za koje sam navijao :)

i dobi NO konacno na strani, i to FG u poslednjoj sekundi! moracu da pogledam danas to oma :)
To je karma. Vratili su im 20 godina i jedan dan kasnije za onu utakmicu posle koje sam bio ubijen u pojam jedno mesec dana. Bobby Hebert konacno moze da mirno spava. Duh Sam Millsa je sigurno bio na terenu sinoc. Pat Swilling, Vaughan Johnson i Rickey Jackson, neko od njih mora da je pustio suzu radosnicu sinoc. Da li je ovo sezona naplate starih dugova? Onaj od Seattla nije bas 20 godina star, ali red je i njima vratiti.
Posted

Na šta liči teren po ovom minusuSent from my SM-N9005 using Tapatalk

Posted

divisional treba da se igra dve nedelje. puno je 4 tekme, bolje jedna subotom, jedna nedeljom :)Shields vec out :isuse:

Posted

Kakva akcija na ćetvrti daun :Hail:Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Posted

Svaka čast za akciju na 4th&6 :Hail:Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025X using Tapatalk

Posted

Shields i Neal sjebali kolena ostali smo na dva OLB

Posted

Zamisli kad je dobro da ih drzima na dva FG jbte....Ovo ce da bude ruzno....

Posted

2 minuta fudbala pa 10 minuta reklama... popizdecu jbt

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...