freakns Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 i okrenuse neveruem...sada Srbin da opravda nadimak!
freakns Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 pola stopala... jebote, na kraju pola stopala odlucilo...luda tekma, ali luda. zao mi Chiefsa :(
teacher Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Pa cemu dug pass jbt Imao je 1-1 Bowea. Neverovatan preokret. Wild Card daje najbolje tekme.Sent from my iPad using Tapatalk HD
ducca Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 (edited) Dobijaju ovo Coltsi. KC ima starog luzera na klupi...Uca objasnio.Mada mi je uzasno krivo zbog Chiefsa, kakva sezona jbt od onakvog luzeraja Edited January 5, 2014 by ducca
stoutspectacledbold-head Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Naravno da nece!U stanju si ubiti vuka, ali si toliko retardiran da ne znas kako jos da ga i gurnes u jamu!Znao sam, jednostavno sam znao da ce glumiti ludilo pokusavajuci da kradu vreme, umesto da ih kroz treci period razbucaju finalno napadom i onda poslednju cetvrtinu mogu da izvedu i juniorski pogon.Od mrtvih: Dzamal, Dejvis, Flauers, Hjuston i Ejveri.Od ranjenih: Hemingvej ( za koga sam jos ranije nameravao reci da mi se bas svidja i da ga treba jace koristiti ).Kad vec Indi ima Hejvorda-Beja, sto ga toliko mrze, covek, prakticno, nije video terena.Hilton neka jede gomna!
Jean-Luc Picard Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Sa ovoliko povreda KC bi bio topovska hrana Pejtonu, ali daleko od toga da odbrana kojoj je KC nabio 44 poena bez Jamaal-a to neće biti.
stoutspectacledbold-head Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 ja napisah da ce Coltsi dobiti(iako navijam da KC dobije)... ali NO? Saintsi su 0-5 na strani u playoffu...Prevideo sam da si ti tipovao na Koltse, ko radi taj i gresi. :DGlede File, racunam da ce, jer je, jelte, plejof, Keli ugusiti Folsa, da mu nece dopustiti da se ovaj razmase i da ce, stoga, i popusiti bez obzira kakav je skor NO na strani u plejofu.
Prospero Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Debeli je savremena inkarnacija Martyja Schottenheimera...
freakns Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Naravno da nece!U stanju si ubiti vuka, ali si toliko retardiran da ne znas kako jos da ga i gurnes u jamu!Znao sam, jednostavno sam znao da ce glumiti ludilo pokusavajuci da kradu vreme, umesto da ih kroz treci period razbucaju finalno napadom i onda poslednju cetvrtinu mogu da izvedu i juniorski pogon.Od mrtvih: Dzamal, Dejvis, Flauers, Hjuston i Ejveri.Od ranjenih: Hemingvej ( za koga sam jos ranije nameravao reci da mi se bas svidja i da ga treba jace koristiti ).Kad vec Indi ima Hejvorda-Beja, sto ga toliko mrze, covek, prakticno, nije video terena.Hilton neka jede gomna! Heyward-Bey je profesionalni pass dropper i verovatno jedan od tri najgora route runnera americkog fudbala(i to ukljucujuci SAFS)
stoutspectacledbold-head Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Heyward-Bey je profesionalni pass dropper i verovatno jedan od tri najgora route runnera americkog fudbala(i to ukljucujuci SAFS)Da ga jebem, meni sve kao nesto pozitivan utisak o njemu iz Ouk perioda ( doduse, ne veliki uzorak meceva ).
freakns Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 i dobi NO konacno na strani, i to FG u poslednjoj sekundi! moracu da pogledam danas to oma :)
Recommended Posts