stoutspectacledbold-head Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Recimo i da mogu razumeti da niko ne veruje Riversu cobanu, iako Dalton uopste nije sav svoj ove sezone, ali da niko ne bira Indi, to mi je bas, bas iznenadjenje.Kada bih igrao tjikete ( kao sto ih ne igram ), bez premisljanja bih uzeo Koltse, kao i NO u Fili.
Miljenko Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Ja sam za veceras probao samo New Orleans +3.5. Coltsi mi nisu previse ubedljivi, da bih odigrao na njih. Isto vazi i za Kansas. Bar cu opusteno gledati mec, nakon sto se zavrsi Vanderbilt-Houston.
Prospero Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 @freak Ja bih rekao da je od statsa najvazni QBR diferencijal, ali da ne tupim dalje. PPG je kod nas krs dobrim delom jer su i STovi bili krs pa nije ni bilo potrebno da neko predje 80 yds nego recimo 50 i cepi neki TD. :angry:Elem, pisem napamet ali mislim da je u zadnjih 8 godina NFC predstavnik u superbowlu ona ekipa koja je pobedila Billse iste godine, a to je sada NO. :)
teacher Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Dobijaju ovo Coltsi. KC ima starog luzera na klupi...Sent from my iPad using Tapatalk HD
freakns Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Recimo i da mogu razumeti da niko ne veruje Riversu cobanu, iako Dalton uopste nije sav svoj ove sezone, ali da niko ne bira Indi, to mi je bas, bas iznenadjenje.Kada bih igrao tjikete ( kao sto ih ne igram ), bez premisljanja bih uzeo Koltse, kao i NO u Fili.ja napisah da ce Coltsi dobiti(iako navijam da KC dobije)... ali NO? Saintsi su 0-5 na strani u playoffu...Dobijaju ovo Coltsi. KC ima starog luzera na klupi...Sent from my iPad using Tapatalk HDali Aleksa igra ko pravi Srbin!
teacher Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Uf, Luck, T.Y. i cela OL... Prelepo. Oba drajva savršena.Ajmo Srbine sad...Sent from my iPad using Tapatalk HD
freakns Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 uh, uh, veliki stop za Coltse... KC je trebao da ide na play action u drugom, ne u prvom pokusaju...
freakns Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Srbin! :Hail:nema Charlesa?! nema problema, Srbin preuzima ;)
teacher Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Binsr kida. Pitanje je koliko će napad moći da igra ovako nebalansirano. Sent from my iPad using Tapatalk HD
freakns Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Srbin poludeo skroz Richardson... sta su ono dali za njega?
teacher Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Charles out. Šteta.Sent from my iPad using Tapatalk HD
freakns Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Smith je ubio skroz... kao i OL Chiefsane znam kako ce ovo Coltsi stici... moraju da poentiraju u ova 2 minuta
Recommended Posts