Jump to content
IGNORED

NFL 2013

Prospero

Recommended Posts

Posted

Recimo i da mogu razumeti da niko ne veruje Riversu cobanu, iako Dalton uopste nije sav svoj ove sezone, ali da niko ne bira Indi, to mi je bas, bas iznenadjenje.Kada bih igrao tjikete ( kao sto ih ne igram ), bez premisljanja bih uzeo Koltse, kao i NO u Fili.

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

138

• Prospero

132

• teacher

107

• Frank Pembleton

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja sam za veceras probao samo New Orleans +3.5. Coltsi mi nisu previse ubedljivi, da bih odigrao na njih. Isto vazi i za Kansas. Bar cu opusteno gledati mec, nakon sto se zavrsi Vanderbilt-Houston.

Posted

@freak Ja bih rekao da je od statsa najvazni QBR diferencijal, ali da ne tupim dalje. PPG je kod nas krs dobrim delom jer su i STovi bili krs pa nije ni bilo potrebno da neko predje 80 yds nego recimo 50 i cepi neki TD. :angry:Elem, pisem napamet ali mislim da je u zadnjih 8 godina NFC predstavnik u superbowlu ona ekipa koja je pobedila Billse iste godine, a to je sada NO. :)

Posted

Dobijaju ovo Coltsi. KC ima starog luzera na klupi...Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted
Recimo i da mogu razumeti da niko ne veruje Riversu cobanu, iako Dalton uopste nije sav svoj ove sezone, ali da niko ne bira Indi, to mi je bas, bas iznenadjenje.Kada bih igrao tjikete ( kao sto ih ne igram ), bez premisljanja bih uzeo Koltse, kao i NO u Fili.
ja napisah da ce Coltsi dobiti(iako navijam da KC dobije)... ali NO? Saintsi su 0-5 na strani u playoffu...
Dobijaju ovo Coltsi. KC ima starog luzera na klupi...Sent from my iPad using Tapatalk HD
ali Aleksa igra ko pravi Srbin™!
Posted

Uf, Luck, T.Y. i cela OL... Prelepo. Oba drajva savršena.Ajmo Srbine sad...Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

uh, uh, veliki stop za Coltse... KC je trebao da ide na play action u drugom, ne u prvom pokusaju...

Posted

Srbin™! :Hail:nema Charlesa?! nema problema, Srbin™ preuzima ;)

Posted

Binsr kida. Pitanje je koliko će napad moći da igra ovako nebalansirano. Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

Srbin™ poludeo skroz :Hail: Richardson... sta su ono dali za njega? :lol:

Posted

Nase gore list, americki brazilac

Posted

Charles out. Šteta.Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

Smith je ubio skroz... kao i OL Chiefsane znam kako ce ovo Coltsi stici... moraju da poentiraju u ova 2 minuta

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...