Jump to content
IGNORED

NFL 2013

Prospero

Recommended Posts

Posted

Ne bacaju se prognoze?Kanzas, Diego, Fila i Francisko.

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

138

• Prospero

132

• teacher

107

• Frank Pembleton

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Za prvi par sam neodlucan, no Indianapolis me nije dojmio. Kansas, New Orleans, Cincinnati, Green Bay.

Posted

Na SF@GB ocekuju temperaturu na pocetku tekme oko -18, pa dokle dogura....

Posted

Jerry Jones zabranio Marinelliju pregovaranje sa nama... novi DC Leslie Frazier. me still like it :)pre wild carda smo uspeli da kompletiramo trenere. Lovie HC, Frazier DC, Tedford OC, ovo izgleda mnogo bolje nego Schiano i Giants rejects :D

Posted
Jerry Jones zabranio Marinelliju pregovaranje sa nama... novi DC Leslie Frazier. me still like it :)pre wild carda smo uspeli da kompletiramo trenere. Lovie HC, Frazier DC, Tedford OC, ovo izgleda mnogo bolje nego Schiano i Giants rejects :D
Bogami zanimljivo!Jedino što mislim da je igrački kadar malo nekompletan da bi odmah sledeće sezone imali veliki napedak.Ako uprava bude imala strpljenja može tu ozbiljno da se napreduje.send from WC šolja by BVK
Posted
Bogami zanimljivo!Jedino što mislim da je igrački kadar malo nekompletan da bi odmah sledeće sezone imali veliki napedak.Ako uprava bude imala strpljenja može tu ozbiljno da se napreduje.send from WC šolja by BVK
morali bi da imamo veliki napredak. tim ce sigurno biti D first, i tu smo sigurno pojacani sa Loviejem i Frazierom. secondary i LB su kompletirani, McCoy je ubica sa UT, NT su OK obe solucije, Clayborn je serviceable. znaci jedino nam fali premium pass rusher. ako nekim cudom Clowney ne ode u top 4, a ne bi me cudilo(Houston uzima QB, St Louisu ne treba DE, Jagzi uzimaju QB), uradimo trade up i imamo kompletiranu odbranu.ako ne uzmemo njega, Khalil Mack bi mogao pasti do nas...sve u svemu, ocekujte premium Tampa D naredne sezone... napad ce biti stucav, ali evo ti KC kao primer da i u danasnjem NFLu mozes da budes dobar bez vrhunskog napada.
Posted

Billsi imaju isti napad kao prosle godine (negde oko 20. mesta) odbranu koja je u top 10, a po nekim parametrima top 3 dok je prosle godine bila 20 i neka i opet su 6-10 kao onda.

Posted
Billsi imaju isti napad kao prosle godine (negde oko 20. mesta) odbranu koja je u top 10, a po nekim parametrima top 3 dok je prosle godine bila 20 i neka i opet su 6-10 kao onda.
top 10 D?vi ste 20. u ppg, sve ostalo macku o rep. razlog zasto ste u yds 10. je sto ste imali vrlo dobru odbranu protiv pasa i go kurac protiv trcanja, pa su ljudi trcali preko vas kako su hteli. moras gledati i dinamiku meceve, ne suve statse... recimo Phila ima jednu od najgorih odbrana u ligi po jardama, ali nis pravili gomilu penalties, kreirali su turnovere, i na kraju primali manje poena od vas iako je napad Phile dizajniran kao no huddle koji nece trajati duze od 3min, pa im je TOP katastrofa...a sve i da ste realno top10 odbrana, niste premium D nikako. u ovoj ligi imas 3 premium D. Seattle, San Fran i Carolina. ta tri tima kombinovano imaju 37-11, gde u 4 od tih 11 dosli u medjusobnim duelima a jos 4 protiv NO i Arizone, jos dva tima koji su imali manje od 20ppg... jedina 3 poraza koje ovi timovi imaju od ekipa sa odbranama koje su primale preko 20 poena po mecu su porazi Seattlea i San Frana od Coltsa i Caroline od vas.btw, kada smo vec kod stats, evo jedan da znate za koga da se kladite da ce uzeti SB :)u poslednjih 5 godina tim koji je prvi gostovao kod Eaglesa je osvojio SB! ko je ove godine prvi gostovao kod Eaglesa? San Diego Chargers :o
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...