freakns Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 ubija nas NO... nece da se uzdaju u SF, mada Zona dominira sa turnoverima :isuse:Rodger... no commenta nadam se da SD nece zasrati, pa di prljavstina od Steelersa da ide u playoff
WTF Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Peyton srusio rekord! Saints i 49ers dominiraju za sada, bice cudi potrebno da Zona udje u playoff.
stoutspectacledbold-head Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 A, sad malo nesretnici iz Cikaga.
stoutspectacledbold-head Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Rodzers bez brkova nije Aron.Podles i pant. Veze s pojmom nemam, a kamoli da znam ja l' bilo osnova za sviranje odsviranog, no me svejedno bila sramota sramote sudija za " unnecessary roughness number 99 ( Mekklelin ) ".Mogao bih jos i o jednoj milini i jos jednijoj toplini svaki put kada vidim ( ma, dovoljno i da samo cujem! ) Pem Oliver ili o nepostojanju adekvatnih epiteta zarad docaravanja ( recima, ja kako! ) karijere, citave dosadasnje, jednoga takvoga sportasa kakav je Nelson Dzordi.Peperse, konju jedan, u sta gledas, jebem te corava!
malkin Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 pa ja ne mogu da verujem. jebote Suckup, jebotejebote.
Miljenko Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Jebi Medjede. :lolol:Na kraju ce kilavi Chargersi uci. Najluzerskiji od svih luzerskih timova.
*edited by mod Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Omaj promaseni fg KC je sumiranje cele sezone za Picburg. Dovoljno blizu da se nadas i nerviras a opet na kraju ne bude nista :(
malkin Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 ma koje blizu, ja sam na 0-4 otpisao sezonu i nisam se ponadao bukvalno sve do trenutka kad je Rid uzeo tajmaut na 8 sekundi do kraja. i opet je bilo dovoljno da pošteno ispizdim.
Recommended Posts