Jump to content
IGNORED

NFL 2013

Prospero

Recommended Posts

Posted

ubija nas NO... nece da se uzdaju u SF, mada Zona dominira sa turnoverima :isuse:Rodger... no commenta nadam se da SD nece zasrati, pa di prljavstina od Steelersa da ide u playoff

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

138

• Prospero

132

• teacher

107

• Frank Pembleton

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Peyton srusio rekord! Saints i 49ers dominiraju za sada, bice cudi potrebno da Zona udje u playoff.

Posted
A, sad malo nesretnici iz Cikaga.
Posted

Rodzers bez brkova nije Aron.Podles i pant. :isuse: Veze s pojmom nemam, a kamoli da znam ja l' bilo osnova za sviranje odsviranog, no me svejedno bila sramota sramote sudija za " unnecessary roughness number 99 ( Mekklelin ) ".Mogao bih jos i o jednoj milini i jos jednijoj toplini svaki put kada vidim ( ma, dovoljno i da samo cujem! ) Pem Oliver ili o nepostojanju adekvatnih epiteta zarad docaravanja ( recima, ja kako! ) karijere, citave dosadasnje, jednoga takvoga sportasa kakav je Nelson Dzordi.Peperse, konju jedan, u sta gledas, jebem te corava!

Posted

Ovaj Diego nije normalan!

Posted
:isuse: pa ja ne mogu da verujem. jebote Suckup™, jebotejebote.
Posted

Jebi Medjede. :lolol:Na kraju ce kilavi Chargersi uci. Najluzerskiji od svih luzerskih timova. :isuse:

Posted

Omaj promaseni fg KC je sumiranje cele sezone za Picburg. Dovoljno blizu da se nadas i nerviras a opet na kraju ne bude nista :(

Posted

ma koje blizu, ja sam na 0-4 otpisao sezonu i nisam se ponadao bukvalno sve do trenutka kad je Rid uzeo tajmaut na 8 sekundi do kraja. i opet je bilo dovoljno da pošteno ispizdim.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...