Jump to content

NFL 2013

Featured Replies

Potpisali su nekog lika od 41 godinu, neki Jon Kitna.

• Replies 964
  • Views 53.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Znam da bas nije aktuelno, ali da je neko gledao kako moji Ramsici odvaljuju najnesreciji tim lige Tampa Bay Bakanirse?
Jos u nedelju da odvalite one prepotentne Hawkse i mozes od mene da trazis sta hoces, ako treba sagradicu ti i bioskop, ako treba...
Adam Schefter@AdamSchefter20hCowboys are scheduled to work out free-agent QBs John Skelton and David Carr on Tuesday, per source.
Obrni-okreni, 50% urezano u kamen.

Edited by ducca

Potpisali su nekog lika od 41 godinu, neki Jon Kitna.
kako neki Jon Kitna pobogu? :isuse:u slucaju da se nisi zajebavao, covek je bio startni QB 0-16 Lionsa(prvih 5-6 tekmi)... startovao je i u Cowgirlsima vec, 2010 ili 2011

Kitna je bio solidan QB. 141 odigrana utakmica, 169 TD pasom, 11 TD trcanjem, 165 INT, 29.745 Yds, 77.4 RTG.

kako neki Jon Kitna pobogu? :isuse:u slucaju da se nisi zajebavao, covek je bio startni QB 0-16 Lionsa(prvih 5-6 tekmi)... startovao je i u Cowgirlsima vec, 2010 ili 2011
jebi ga brate. Meni je ovo treća sezona da pratim NFL :(

Sve i da Flako nije, kao sto jeste, invalid u pokretu, deluje ovo zavrseno, no je mene vazda milo gledati Sinsija doma ( slab sam na narandzasto, sta li vec ), tako da se prati i nastavak.Reklo bi se da Bal izgibe bez ispaljena puscana zrna.

Ohoho izgleda da se sampionima smesi eliminacija, a boga mi ni Delfini nisu daleko. Jos samo da nekako dobije i KC...

Koliko je los Baltimor :isuse:

Jos San Diego da pukne i usli smo. :lolol:No to ce se tesko desiti, jer ce ovi izvesti neki sklji postavu. :whistle:Miami. :rolf:

Cek, ako SD izgubi onda je Pitt u PO?Nadam se ipak San Diegu, u tom slucaju WC vikend obecava.

Panthers win NFC South! :Hail:Jos samo da Saints, Chicago i Philly pobede i udju u playoff. I naravno da SD dobije rezerve KC, kad vec Baltimore i jebeni Miami nisu mogli da pobede svoje utakmice. Za Baltimore jos nekako i imam razumevanja, ali Miami :isuse:

poveli chiefsi, napred picburg!

Majami u fazonu sta reci, koju poslugu porati.U Sinsiju se ukazao Marvin Dzouns, a i Flako, tek da ne ostane duzan bratu Daltonu.Sto sam video od San Dijega, apsolutno zasluzuju plejof, sto ce i biti, sve i da, kako je najavljeno, Rid ne izvede f postavu.A, sad malo nesretnici iz Cikaga.

GB na nekom samounistenje sranju :frust:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout