Jump to content
IGNORED

NFL 2013

Prospero

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

138

• Prospero

132

• teacher

107

• Frank Pembleton

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kakogod, zasluzena pobeda Arizone na vrucem™ terenu.

Posted

ali i to im nije dovoljno za playoff... ako SF dobije danas Atlantu kuci(sto je realno), i NO dobije nas kuci u poslednjem kolu(opet, realno), Arizoni ni pobeda protiv Ninersa u poslednjem kolu i 11-5 skor nije dovoljno za playoff...jbt, zamisli da sa 11-5 nesretnici ispuse?!

Posted

Pa neko ce sa tim skorom definitivno ispusiti u NFC, u najgorem slucaju sa 10-6, sto je svejedno nepravda.

Posted

znam da imaju male sanse s obzirom s kim igraju ove 2 ekipe.steta, posto nisu ni malo slabiji od Ninersa, Caroline i usranog New Orleansa ove sezone.

Posted

kakve su kombinacije za afc wc? znam da stilersi idu dalje ako pobede a chargersi, baltimor i majami izgube. Sta ako svi pobede, ko je u prednosti?

Posted

Red prednosti je sledeći. Majami, Baltimor, S.Diego, Pitsburg.

Posted
Red prednosti je sledeći. Majami, Baltimor, S.Diego, Pitsburg.
to samo ako svi pobede. interesantno je da ako Baltimore i Miami pobede o poslednjem playoff mestu ce odlucivati utakmica San Diego-Kansas City, gde ako San Diego pobedi u playoff ce Miami, dok ako bude nereseno ili pobedi Kansas City u playoff ce Baltimore
Posted
ImageUploadedByTapatalkHD1387799407.748635.jpgMatador D! Ole!Sent from my iPad using Tapatalk HD
Posted

Nick Foles rastura, mada ni run D Chicaga nije manji posao odradila za Philu :D

Posted

Toni Romo završio sezonu.Postavlja se pitanje da li je to dobro za Kauboje ili ne?

Posted
Toni Romo završio sezonu.Postavlja se pitanje da li je to dobro za Kauboje ili ne?
njima je Kyle Orton rezervni QB, sta ti mislis? :D
Posted

ima nekih vesti da su i Favrea kontaktirali :lol:

Posted

Znam da bas nije aktuelno, ali da je neko gledao kako moji Ramsici odvaljuju najnesreciji tim lige Tampa Bay Bakanirse?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...