Jump to content

NFL 2013

Featured Replies

Ni za sta na svijet ne bih pogledao poslednju cetvrtinu, pa makar preokrenuli i dobili uz tri TDs razlike.Klasicna nemoc!A, samo jos malo mi je falilo da se zajebem i pomislim da mozda ipak jesu pristojnoga kvaliteta ekipa.Naravno da mi ne pada na pamet da ispratim to njihovo jednom-u-deset-godina plejof javljanje!Koji ce oni krasni qrac u plejofu!Smit i ono sto malo baca, baca, naravno, bezuspesno, iskljucivo ka Bou, vratio se Fasano Fazano ( kad pre, jebote! Sta li skot debeli vidi u toj mrcini?! ), Betea i Matis kidaju, onda, Lak ima toliko vremena u dzepu da stigne i da tvituje, Donald Braun se seta po terenu, gomila nedovrsenih obaranja...Odnekud se pojavio Duntej Robinson.Prva cetvrtina, poslednji minut, Koltsi imaju, na svojoj polovini, 2nd&18, Derik Dzonson odmah zgrabio Vejlena i taman da ga sobali, nalece, ko zna odakle, ovaj konj nad konjovima i obara svoga coveka, a Vejlen fino odseta za 16y!Treca cetvrtina.Odbrane se na 3&za nesto( vajlda 9y ), Indi treba da pantuje, ali Pou daju novi prvi daun i 15y kazne zarad tuanting-a!Kada tada nisam razbucao komp, ne znam kada cu!Od citave te gubave fransize, jedino navijacka baza valja.Sve ostalo bih popalio, pa i Arrowhead, ko ga jebe!

Kakav drive Newtona za pobedu :Hail:

Evo ga 51. TD. :Hail:

Kakav drive Newtona za pobedu :Hail:
zazmuri i baci drive...covek je igrao kao kurac celu tekmu, odbrana ga drzala u zivotu... i sada ce naravno svi da slave Newtona...a Manning je jos jednom pokazao kakav je sportista. 20 poena viska na 4 minuta do kraja, Houston se predao i ceka kraj, a on vija rekord... i posle se titjer cudi zasto mi se gadi smrdina
zazmuri i baci drive...covek je igrao kao kurac celu tekmu, odbrana ga drzala u zivotu... i sada ce naravno svi da slave Newtona...a Manning je jos jednom pokazao kakav je sportista. 20 poena viska na 4 minuta do kraja, Houston se predao i ceka kraj, a on vija rekord... i posle se titjer cudi zasto mi se gadi smrdina
haha, ovo ti je bolje od onoga sa barklijem.

Igramo fantasy finale, ja imam Peytona i Deckera. :DZato se on nervira.

• Author
Evo ga 51. TD. :Hail:
BcHkdSHCEAExKUj.jpgBcHjoe-IIAAmlRw.jpg
Igramo fantasy finale, ja imam Peytona i Deckera. :DZato se on nervira.
nema to veze s fantasyjem, ja nikada nisam mogao da svarim Manninga... a nakon "i dont want to be a bad teammate, but..." mi je postao sinonim ogavnosti.

ovaj idiot od Palmera je upravo bacio cetvrti INT :isuse:

4. interception. :frust: ne zna se da li je gori on ili onaj beskorisni slepac Mendenhall.odbrana makar guli dupeta za sve pare.

Edited by Sundance Kid

kakva krađa u grin beju, suci množe nepravdu.

Jel fili veceras nebitan mec, posto mora da pobedi dalas sledece nedelje?

Jel fili veceras nebitan mec, posto mora da pobedi dalas sledece nedelje?
jeste
  • Author

sprema se shutout u baltimoru...

kakva tekma u Seattleu. Cardsi ostaju u trci za playoff.

Guest
This topic is now closed to further replies.