Jump to content
IGNORED

NFL 2013

Prospero

Recommended Posts

Posted

Ni za sta na svijet ne bih pogledao poslednju cetvrtinu, pa makar preokrenuli i dobili uz tri TDs razlike.Klasicna nemoc!A, samo jos malo mi je falilo da se zajebem i pomislim da mozda ipak jesu pristojnoga kvaliteta ekipa.Naravno da mi ne pada na pamet da ispratim to njihovo jednom-u-deset-godina plejof javljanje!Koji ce oni krasni qrac u plejofu!Smit i ono sto malo baca, baca, naravno, bezuspesno, iskljucivo ka Bou, vratio se Fasano Fazano ( kad pre, jebote! Sta li skot debeli vidi u toj mrcini?! ), Betea i Matis kidaju, onda, Lak ima toliko vremena u dzepu da stigne i da tvituje, Donald Braun se seta po terenu, gomila nedovrsenih obaranja...Odnekud se pojavio Duntej Robinson.Prva cetvrtina, poslednji minut, Koltsi imaju, na svojoj polovini, 2nd&18, Derik Dzonson odmah zgrabio Vejlena i taman da ga sobali, nalece, ko zna odakle, ovaj konj nad konjovima i obara svoga coveka, a Vejlen fino odseta za 16y!Treca cetvrtina.Odbrane se na 3&za nesto( vajlda 9y ), Indi treba da pantuje, ali Pou daju novi prvi daun i 15y kazne zarad tuanting-a!Kada tada nisam razbucao komp, ne znam kada cu!Od citave te gubave fransize, jedino navijacka baza valja.Sve ostalo bih popalio, pa i Arrowhead, ko ga jebe!

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

138

• Prospero

132

• teacher

107

• Frank Pembleton

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Kakav drive Newtona za pobedu :Hail:
zazmuri i baci drive...covek je igrao kao kurac celu tekmu, odbrana ga drzala u zivotu... i sada ce naravno svi da slave Newtona...a Manning je jos jednom pokazao kakav je sportista. 20 poena viska na 4 minuta do kraja, Houston se predao i ceka kraj, a on vija rekord... i posle se titjer cudi zasto mi se gadi smrdina
Posted
zazmuri i baci drive...covek je igrao kao kurac celu tekmu, odbrana ga drzala u zivotu... i sada ce naravno svi da slave Newtona...a Manning je jos jednom pokazao kakav je sportista. 20 poena viska na 4 minuta do kraja, Houston se predao i ceka kraj, a on vija rekord... i posle se titjer cudi zasto mi se gadi smrdina
haha, ovo ti je bolje od onoga sa barklijem.
Posted

Igramo fantasy finale, ja imam Peytona i Deckera. :DZato se on nervira.

Posted
Igramo fantasy finale, ja imam Peytona i Deckera. :DZato se on nervira.
nema to veze s fantasyjem, ja nikada nisam mogao da svarim Manninga... a nakon "i dont want to be a bad teammate, but..." mi je postao sinonim ogavnosti.
Posted

ovaj idiot od Palmera je upravo bacio cetvrti INT :isuse:

Posted (edited)

4. interception. :frust: ne zna se da li je gori on ili onaj beskorisni slepac Mendenhall.odbrana makar guli dupeta za sve pare.

Edited by Sundance Kid
Posted

kakva krađa u grin beju, suci množe nepravdu.

Posted

Jel fili veceras nebitan mec, posto mora da pobedi dalas sledece nedelje?

Posted
Jel fili veceras nebitan mec, posto mora da pobedi dalas sledece nedelje?
jeste
Posted

kakva tekma u Seattleu. Cardsi ostaju u trci za playoff.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...