Jump to content
IGNORED

NFL 2013

Prospero

Recommended Posts

Posted

Skroz je zgodna zanimacija pratiti mec poput trenutnog u Ouku ili poput proslonedeljnog u prestonicu.Nista briga, nista stres.Glede Dzamala, taj decko se drogira, nema sta drugo.Jedina mi je nada sto je i Dag Martin, na istome terenu, isto imao brdo nekih TDs.

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

138

• Prospero

132

• teacher

107

• Frank Pembleton

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
jamal charles ima 4td-a već, još nije poluvreme. :o
8 trcanja za 20yds i TD... 8 hvatanja za 195yds i 4TD :Hail: a ima jos celu cetvrtinu :lol:
Alex Smith 7/8 pasovi, od cega 3 TD
16/19 i 5TD za sada... Oakland uopste ne igra odbranu a u napadu pokusavaju da naprave sto vise turnovera
Posted (edited)

Saintsi su sampioni gluposti zaista.Na kraju ce izgubiti samo zbog onog blokiranog FG-a i idiotskog pokusaja 2pt konvrzna na 27-9 :isuse:edit: jos jedan blokiran FG :isuse:

Edited by Feindouno
Posted

Ipak Homo odnosi laskavu titulu :lol::Hail: Kakav epski raspad.

Posted

Ja tek sada vidim ovo za Dallas. :lolol:Kada pomislim da ne mogu vise da me iznenade, oni naprave jos veci raspad sistema. :rolf:

Posted
Saintsi su sampioni gluposti zaista.Na kraju ce izgubiti samo zbog onog blokiranog FG-a i idiotskog pokusaja 2pt konvrzna na 27-9 :isuse:edit: jos jedan blokiran FG :isuse:
Ne, izgubice zato sto su ih Ramsi odvalili od zivota. Dok su oni shvatili sta se desava vec je bilo 17-0.
Posted
jedino sto ovo vraca NE u borbu za prvo mesto... not nice :(
Samo do nedelje.
evilsmile.gifTako se ide u play-off
Posted

Kako me nerviraju Stilersi. Kad god se ponadam da mozda i mogu nesto da urade oni zaseru, a kada se pomirim sa sudbinom da nema nista od plej-ofa onda dobiju a svi konkurenti im pogube u tom kolu pa se opet ponadam...

Posted

ode skoro pola milki :D

Seattle car dealer pays dearly for Seahawks' shutoutA Sunday romp by the Seahawks has a slew of Seattle car salesmen seeing red. Jet Chevrolet in Federal Way, Wash. will pay dearly for a promotion that promised to split $420,000 between 12 winners if the Seahawks shut out the New York Giants on Sunday."This is crazy," dealership owner Jim Johnson told ESPN.com after Seattle blanked New York 23-0. "We never expected that we'd actually be giving away the money."Johnson said he initially hoped to run the promotion a week ago when the opponent was the San Francisco 49ers -- not the hapless, offensively challenged Giants -- but he needed more time to ensure the contest complied with state regulations. Johnson also wisely took out a $7,000 policy from an insurance company, which will help the dealership handle the debacle from here.The 12 winners -- set to earn $35,000 each -- will be plucked Monday from the pile of entries that came in last week. Don't hold your breath for Jet Chevrolet to repeat the expensive stunt in Week 16.
Posted

Hou, hou, zanimacija ko ce u plej of izgleda do poslednjeg napadaDelfini se dave pod naletima kopita zla bufala, Romo ponovo na posed od poraza...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...