Jump to content
IGNORED

NFL 2013

Prospero

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

138

• Prospero

132

• teacher

107

• Frank Pembleton

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Auh, spasao na mali prstic.Steta za Domoljube, da im nije proslo uzeli bi diviziju. Ovako nam i playoff visi, mora B-more jednu da izgubi.

Posted (edited)
Oće bostonska prljavština da pobedi.... :frust:
Cleveland treba ukinuti...
Friče, daj prognozu!
e jbg, trebali smo ranije nesto da bacimo na astal jebemu :Duzasni ste... nisam vas gledao poslednjih 4-5 nedelja uopste, ali ovo je katastrofa sta ste vi danas odigrali. Steve Johnson samo trci unutra, igra ko TE jbt, a ostatak tima je plac majke bozije, ne moze da napravi separation. a EJ Manuel moze nazad na koledz, covek drzi loptu duze od Brandona Carra. a u odbrani, DL je odlican, Kyle Williams i Dareus su zivotinje, ali brate, vama su LBovi i secondary smejurija. ne znam... imamo isti skor, ali definitivno izgledamo daleko bolje. kod nas se vidi da fali par kockica, vama fali 80% tima...a Lavone David je bog fudbala... 118 tackles, 6 sacks, 5INT, 1FF... i to nakon 13 tekmi u drugoj godini u ligi :Hail:64yds FG na MIle High, novi rekord :Hail: Edited by freakns
Posted

64yd na Mile High = 30yd na Heinz Fieldu

Posted

I mada Najnersi deluju kao ekipa koja je presla svoj zenit ( a da isti, zapravo, nikada nisu ni dosegli ), ovaj Sijetl je potencijalno takav jedan monstrum od tima da je to nestvarno i tako su skocnani da, sve i da ( i ) ove sezone ne urade nista, pred njima je sigurno jos par sezona potencijalnog rasta.Nisu normalni koliko su dobri, sa sve Vilsonom koji je poput decaka koji se sa devojcicama iz zgrade igra u parkicu svoje omiljene igre ( citaj: lastisa ).

Posted
Cleveland treba ukinuti......uzasni ste...
fuck yeah!
Posted (edited)
I mada Najnersi deluju kao ekipa koja je presla svoj zenit ( a da isti, zapravo, nikada nisu ni dosegli ), ovaj Sijetl je potencijalno takav jedan monstrum od tima da je to nestvarno i tako su skocnani da, sve i da ( i ) ove sezone ne urade nista, pred njima je sigurno jos par sezona potencijalnog rasta.Nisu normalni koliko su dobri, sa sve Vilsonom koji je poput decaka koji se sa devojcicama iz zgrade igra u parkicu svoje omiljene igre ( citaj: lastisa ).
Na kraju pobeda Ninersa zahvaljujuci jednoj big play akciji - ali u kakvom momentu, trcanje Gora za 51yd na 4 min do kraja. Usledila kontrola sata i lagano zatvaranje sa FG.Apropo zenita, da li su ga presli - moguce je, bojim se da je proslogodisnji SB bio tacka sagorevanja mnogih iz ovog tima, ali kljucna stvar je nedostatak QB-a koji je sposoban da nosi ovaj tim. Sa ovakvom ofanzivnom linijom, zverima od TE i hvataca, jednim od jacih RB u ligi i standardno konstantnom odbranom - Kaepernik se ipak, bojim se, ispostavlja kao overhypovan mediokritet. Ne da nije pokazao znake napretka od prosle sezone nego je iz nekog razloga i losiji igrac nego lane. Da li ga je SB slomio ili je to pritisak koji mu je stavljen na ledja, tek svi su izgledi da momak ipak nije materijal za NFL visine. Sjajan atleta ali potpuno neizbrusen i nenastimovan. Edited by ducca
Posted
Kako kenja Nju Ingland, uspeo im onside kick... :isuse:edit: a sad i fleg, interfirens u end zoni, strašno...
Sad tek pogledah highlightse, i po ko zna koji put sudije cascavaju, onaj pass interference na 40 sek do kraja je kriminal.
Posted

Gronk ode u q skroz, acl + mcl.

Posted

steta. ja sam prvi sto mrzi Patse, ali nikome ne zelim povredu...takodje, apsolutno sam uzivao u ponizavanju Caroline i jos jednom dokazu kakav je fraud Newton kada odbrana ne odradjuje posao za njega. nisu ni Saintsi cvecke, ali su 1100x bolji od ovih ogavstina.

Posted

Friče, kako ocenjuješ Tampinu sezonu, da li si zadovoljan?

Posted

zanimljivije je pitanje da li je Glenon trajnije rešenje za Tampu ili samo drži vodu u prelaznom periodu.

Posted
vidi ga pablo
valjda je ispao iz pola fantasy liga iako je namestao pravila, pa sada postavlja glupava pitanja po netu... sta znam, valjd misli da je interesantno
zanimljivije je pitanje da li je Glenon trajnije rešenje za Tampu ili samo drži vodu u prelaznom periodu.
to u ovom momentu mislim da niko ne zna... mali igra OK, jako dobro stavise, ali sve to je u kontrolisanom sistemu gde se od njega samo trazi da ne gresi... da li je sposoban da dobije tekmu, a jbtga, ko ce mu ga znati... moje misljenje je da ako Schiano ostane, ostaje i on. ako Schiano ode, svi su na preispitivanju, on prvi
Pacov je trebao to jos prosle godine da uradi kada mu se vec zuri napolje iz Skinsa a hoce da mu plate ceo ugovor :D
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...