Jump to content
IGNORED

Mleko

yolo

Recommended Posts

Posted

Prisetio bi se da je Knezevic bio kadar DS iz slavnih dana i gradonacelnik Zrenjanina.Toliko o nekim stvarima.

Posted
kekekeke, neka ga.On topic: Ali mene užasno vređa što oni tako... Mislim oni čak i ne misle da smo mi toliko glupi nego da mogu tako... A mogu.
mene vredja shto afera teche, a u predshkolskoj ustanovi pedantno sluze mleko za doruchak. ali od sutra je sve u redu.
Posted
mene vredja shto afera teche, a u predshkolskoj ustanovi pedantno sluze mleko za doruchak. ali od sutra je sve u redu.
Sad ste ko Cemerikanci. Jedan potez pera cini cuda. U Eu imas osecaj da te truju van Eu se osecas svetski.
Posted

Kapiram da ce od sutra na pljugama da pise "Pusenje nije stetno po zdravlje"...

Posted (edited)
Sad ste ko Cemerikanci. Jedan potez pera cini cuda. U Eu imas osecaj da te truju van Eu se osecas svetski.
od sad cu da gledam tako :lolol:
mmm.edip, mislim, sad i ti! kod duvana je jedino vazno da se budzi akciza. kupi pa baci, od volje ti. Edited by thermal bug
Posted
Nije Peconi sto i Beko ;)
Posted (edited)
Ih pa ja to govorim već godinama. Mene za ministra! :s_w: Edited by wall
Posted
Ih pa ja to govorim već godinama. Mene za ministra! :s_w:
ne moze.kvota za danas je potroshena.danas ide praslin, a ti se prijavi od sutra ponovo.
Posted
ne moze.kvota za danas je potroshena.danas ide praslin, a ti se prijavi od sutra ponovo.
To samo što se slikao sa decom i nosio darove. Obična kampanja. -_-
Posted

Dok ste vi pisali 85. stranica o ovome, ministar je samo resio da pomeri peticu ispred jedne nule. Umirem od smehaaa :lolol:obavezno angazovati ovog ministra da nam resi i ostala goruca pitanja, a medju prvima pitanje kosova :s_c:

Posted
To samo što se slikao sa decom i nosio darove. Obična kampanja. -_-
kakogod. istina, dovodi ga malo u sumnju sto se tendenciozno slikao, a tek danas pomerio zarez. ispitacemo.
Posted

kad će rezultati iz holadnije?propis od danas se ne primenjuje retroaktivno, .... mda. knežević primenjuje ionako onaj od pre dve godine.

Posted
Dok ste vi pisali 85. stranica o ovome, ministar je samo resio da pomeri peticu ispred jedne nule. Umirem od smehaaa :lolol:obavezno angazovati ovog ministra da nam resi i ostala goruca pitanja, a medju prvima pitanje kosova :s_c:
"Косово је, Србија"
Posted

gradjanine razidji se, slucaj resen.