InvisibleLight Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 deca kukuruza takorećipa da, preciznije, al ima onaj neki horor 'deca kukuruznih polja' pa me asociralo..al evo slagah dole na navikama - stavih sad jaje na pizza-u i pece se. renne je kriv :D
Аврам Гојић Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Zelim da prenesem (sa danom zakasnjenja) poruku korisnika Indija da mu je veoma zao zbog toga sto je u zaru diskusije o mleku opsovao neke forumase (oni ce znati koji su). Ponudio je iskreno izvinjenje zbog toga. Eto toliko.
renne Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 pa da, preciznije, al ima onaj neki horor 'deca kukuruznih polja' pa me asociralo..al evo slagah dole na navikama - stavih sad jaje na pizza-u i pece se. renne je kriv :DUvek ja kriv :DПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
ducca Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Sta je u Srbiji starije od hipohondrije straha za zdravlje - strah od gladi. Pitam komsinicu iz Maxija ide li mleko uopste, kaze bolje nego pre, kupuju se PAKETI i to prilicno, boje se ljudi nestasice. Jebes ga, ionako je ministarka rekla da je sve to ispravno i zdravo...
InvisibleLight Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) Uvek ja kriv :DПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2off :) juce mal nisam presvisla, onako gladna kad sam videla onu fotkuevo zderem je, gusim se ,a jaje rovito i curi ^_^ ON topic - kad rekose da stizu rezultati analiza iz holandskih labaratorija ™? Edited February 21, 2013 by InvisibleLight
nbg4ever Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 kakvi enzimi jbt Samo stave u mašinu na 90 stepeni i nikakvi toksini nema da ostanu. Jos će kukuruz da miriši na proleće ^_^
Prospero Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 ^ krnjaic juce rece za 7-10 dana, ako se ne varam.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
Lord Protector Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) Ješić večeras kaže da je situacija još alarmantnija, da se koncentracija alfatoksina povećava.ko pije mleko ima da sija u mraku k'o neonka... Edited February 21, 2013 by slow
renne Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Misliš k'o Del Bojeva vodaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Lord Protector Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Misliš k'o Del Bojeva vodaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2Pekamovača
wall Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 off :) juce mal nisam presvisla, onako gladna kad sam videla onu fotkuevo zderem je, gusim se ,a jaje rovito i curi ^_^ ON topic - kad rekose da stizu rezultati analiza iz holandskih labaratorija ™? E dobar ti stolnjak. :D
čekmeže Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Sta je u Srbiji starije od hipohondrije straha za zdravlje - strah od gladi. Pitam komsinicu iz Maxija ide li mleko uopste, kaze bolje nego pre, kupuju se PAKETI i to prilicno, boje se ljudi nestasice. Jebes ga, ionako je ministarka rekla da je sve to ispravno i zdravo...Ne znam za Maxi ali danas u Univeru puni rafovi, neće ljudi ni da ga pipnu.
gospa buba Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 zato predshkolska ustanova 11 april udara danas po kachamaku, kiselom mleku i spanacu sa mlekom bez pardona.
Recommended Posts