Jump to content

Featured Replies

On 21. 2. 2013. at 19:06, funk soul sister said:
deca kukuruza takoreći
pa da, preciznije, al ima onaj neki horor 'deca kukuruznih polja' pa me asociralo..al evo slagah dole na navikama - stavih sad jaje na pizza-u i pece se. renne je kriv :D
  • Replies 2.2k
  • Views 176.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vraćena granica na strare vrednosti, one originalne od valjda 0.005 Ovi iz eu pritisli i rekli mante više zajebanciju

Posted Images

Zelim da prenesem (sa danom zakasnjenja) poruku korisnika Indija da mu je veoma zao zbog toga sto je u zaru diskusije o mleku opsovao neke forumase (oni ce znati koji su). Ponudio je iskreno izvinjenje zbog toga. Eto toliko.

Ja mu praštam.

On 21. 2. 2013. at 19:19, InvisibleLight said:
pa da, preciznije, al ima onaj neki horor 'deca kukuruznih polja' pa me asociralo..al evo slagah dole na navikama - stavih sad jaje na pizza-u i pece se. renne je kriv :D
Uvek ja kriv :DПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Sta je u Srbiji starije od hipohondrije straha za zdravlje - strah od gladi. Pitam komsinicu iz Maxija ide li mleko uopste, kaze bolje nego pre, kupuju se PAKETI i to prilicno, boje se ljudi nestasice. Jebes ga, ionako je ministarka rekla da je sve to ispravno i zdravo...

children_of_the_corn_6994.jpg
  On 21. 2. 2013. at 19:36, renne said:
Uvek ja kriv :DПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
off
Reveal hidden contents

ON topic - kad rekose da stizu rezultati analiza iz holandskih labaratorija ™?

Edited by InvisibleLight

On 21. 2. 2013. at 17:48, teacher said:
kakvi enzimi jbt
ProZim%20Ariel.JPGSamo stave u mašinu na 90 stepeni i nikakvi toksini nema da ostanu. Jos će kukuruz da miriši na proleće ^_^

^ krnjaic juce rece za 7-10 dana, ako se ne varam.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Ješić večeras kaže da je situacija još alarmantnija, da se koncentracija alfatoksina povećava.ko pije mleko ima da sija u mraku k'o neonka...Glass-of-milk-2009.png

Edited by slow

Misliš k'o Del Bojeva vodaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

On 21. 2. 2013. at 20:13, renne said:
Misliš k'o Del Bojeva vodaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Pekamovača133835867_50d488b5d1.jpg
  On 21. 2. 2013. at 19:42, InvisibleLight said:
off
Reveal hidden contents

ON topic - kad rekose da stizu rezultati analiza iz holandskih labaratorija ™?

E dobar ti stolnjak. :D
  On 21. 2. 2013. at 19:40, ducca said:
Sta je u Srbiji starije od hipohondrije straha za zdravlje - strah od gladi. Pitam komsinicu iz Maxija ide li mleko uopste, kaze bolje nego pre, kupuju se PAKETI i to prilicno, boje se ljudi nestasice. Jebes ga, ionako je ministarka rekla da je sve to ispravno i zdravo...
Ne znam za Maxi ali danas u Univeru puni rafovi, neće ljudi ni da ga pipnu.

zato predshkolska ustanova 11 april udara danas po kachamaku, kiselom mleku i spanacu sa mlekom bez pardona.