February 21, 201312 yr deca kukuruza takorećipa da, preciznije, al ima onaj neki horor 'deca kukuruznih polja' pa me asociralo..al evo slagah dole na navikama - stavih sad jaje na pizza-u i pece se. renne je kriv :D
February 21, 201312 yr Zelim da prenesem (sa danom zakasnjenja) poruku korisnika Indija da mu je veoma zao zbog toga sto je u zaru diskusije o mleku opsovao neke forumase (oni ce znati koji su). Ponudio je iskreno izvinjenje zbog toga. Eto toliko.
February 21, 201312 yr pa da, preciznije, al ima onaj neki horor 'deca kukuruznih polja' pa me asociralo..al evo slagah dole na navikama - stavih sad jaje na pizza-u i pece se. renne je kriv :DUvek ja kriv :DПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
February 21, 201312 yr Sta je u Srbiji starije od hipohondrije straha za zdravlje - strah od gladi. Pitam komsinicu iz Maxija ide li mleko uopste, kaze bolje nego pre, kupuju se PAKETI i to prilicno, boje se ljudi nestasice. Jebes ga, ionako je ministarka rekla da je sve to ispravno i zdravo...
February 21, 201312 yr Uvek ja kriv :DПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2off :) juce mal nisam presvisla, onako gladna kad sam videla onu fotkuevo zderem je, gusim se ,a jaje rovito i curi ^_^ ON topic - kad rekose da stizu rezultati analiza iz holandskih labaratorija ™? Edited February 21, 201312 yr by InvisibleLight
February 21, 201312 yr kakvi enzimi jbt Samo stave u mašinu na 90 stepeni i nikakvi toksini nema da ostanu. Jos će kukuruz da miriši na proleće ^_^
February 21, 201312 yr ^ krnjaic juce rece za 7-10 dana, ako se ne varam.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
February 21, 201312 yr Ješić večeras kaže da je situacija još alarmantnija, da se koncentracija alfatoksina povećava.ko pije mleko ima da sija u mraku k'o neonka... Edited February 21, 201312 yr by slow
February 21, 201312 yr off :) juce mal nisam presvisla, onako gladna kad sam videla onu fotkuevo zderem je, gusim se ,a jaje rovito i curi ^_^ ON topic - kad rekose da stizu rezultati analiza iz holandskih labaratorija ™? E dobar ti stolnjak. :D
February 21, 201312 yr Sta je u Srbiji starije od hipohondrije straha za zdravlje - strah od gladi. Pitam komsinicu iz Maxija ide li mleko uopste, kaze bolje nego pre, kupuju se PAKETI i to prilicno, boje se ljudi nestasice. Jebes ga, ionako je ministarka rekla da je sve to ispravno i zdravo...Ne znam za Maxi ali danas u Univeru puni rafovi, neće ljudi ni da ga pipnu.
February 21, 201312 yr zato predshkolska ustanova 11 april udara danas po kachamaku, kiselom mleku i spanacu sa mlekom bez pardona.