Dr Arslanagić Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ministru želim da ga pokupi kombajn na njivi.
teacher Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Mogu samo da kažem da me ministrova kzš prilično iznervirala...
mraki Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 užasan je. evo, ko nije video...http://youtu.be/cxmagSm1qos
Indy Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 kako je moguca da, ako je ta supstanca toliko opasna, da su standardi drasticno razliciti?Pa bilo je o tome prilicno detaljno na ovoj temi... citirani su i linkovani radovi (tj. barem jedan) koji objasnjavaju zasto je uspostavljanje standarda po svojoj prirodi vrlo arbitrarno. Koga zanima neka malo probrsti kroz postove.Ishrana i zdravlje su vrlo kompleksni, to sto tu postoje neke nejasne, pa naizgled i protivrecne stvari, ne znaci ipak da je u pitanju neko improvizovano lupetanje.Nije u ovom slucaju uputno postavljati pitanje da li su standardi dobri ili ne (posebno ne na forumu), vec se radi o tome da kakvi god da su trebalo bi da ih se pridrzavaju oni na koje se odnose.
gone fishing Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 znači ameri su propisali kao granicu koncentraciju koja je 100x manja od one koja potencijalno može biti štetna za zdravlje a eu 1000x :D
Indy Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Pa, danas mi majka kaze kako je citala neki novinski clanak kako je holesterol odlican za zdravlje krvnih sudova.Vidis kako to funkcionise kod tebe. Tebi je to sto si napisao zabavno, a recimo prilicno elementarno znanje je da holesterol nije jedna stvar, vec postoje razliciti holesteroli, dobri i losi.Ponavljas kako te ovo podseca na pricu sa vakcinama protiv svinjskog gripa, a zacudo ti ne pada na pamet da je u pitanju kvalitativno razlicit slucaj (pokret protiv vakcinisanja je 1 antinaucni tj. nadrinaucni pokret, dok stetnost aflatoksina niko ziv ne dovodi u pitanje).
betty Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 dok stetnost aflatoksina niko ziv ne dovodi u pitanje).osim ministra knezevica.
Indy Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 "Ministarstvo poljoprivrede je ozbiljna institutcija ... poslali smo uzorke na superanalizu u Holandiju"
Dagmar Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 (edited) Sad sam guglala Tog Kneževića. Prvo DS, pa gradonačelnik Zrenjanina, pa uhapšen kao pripadnik građevinske mafije koja je ispraznila budžet Zrenjanina za par miliona evra. Sećam se kad je bilo hapšenje kako je Tadić nešto bio iznenađen ali principijelan. Postao ministar poljoprivrede a nakon toga pre par meseci oslobođen optužbi. "Ministarstvo poljoprivrede je ozbiljna institutcija ... poslali smo uzorke na superanalizu u Holandiju"Valjda pre Ministarstvo poljoprivrede je ozbiljna institutcija ...a Ješić verovatno nije dobro oprao ruke.Ne kaže nije tačno, ne, nego Ješić nije dobro oprao ruke. Edited February 19, 2013 by Evi_
lostfanforever Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 zaboravila si clan SNS, ali zar to sve nije opstepoznato
Dagmar Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 zaboravila si clan SNS, ali zar to sve nije opstepoznato Ja sam se sećala do hapšenja, danas prvi put saznajem da je sad ministar. Pa eto, ako je još neko iznenađen (i neobavešten kao ja <_< )
Indy Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Valjda pre Ministarstvo poljoprivrede je ozbiljna institutcija ...a Ješić verovatno nije dobro oprao ruke.Moze i to. Samo meni je jos veca nebuloza da ministarstvo poljoprivrede neke zemlje uzima sebe za ozbiljno, a pritom nije u stanju da samo uradi standardne laboratorijske analize (ili ne kako treba).
Dagmar Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Moze i to. Samo meni je jos veca nebuloza da ministarstvo poljoprivrede neke zemlje uzima sebe za ozbiljno, a pritom nije u stanju da samo uradi standardne laboratorijske analize (ili ne kako treba).Da, da je neka specifična analiza bilo bi OK, ali ovo je koliko kapiram standardna stvar.
Indy Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Pa to je to, kao "Holandjani su neutralni, oni nece da lazu. A nama ne mozete da verujete."
Recommended Posts