betty Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 :cry:Oćel neko nešto lepo da saopšti?dranata, kravlje mleko je puno kravljih hormona, zenskih dakako. a i majcino mleko, ljudsko. sojino teorijski ne moze biti ni blizu po pitanju hormonske strukture.
Lord Protector Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Da, pa da ti posle dete postane gej vegan.I to sa malom kitom.
DarkAttraktor Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Sa Blicovog sajta obrisana vest u kojoj Ješić priča o mleku.ovo postaje straobalno sa nestajucim vestima.no evo ga jos uvek dzidzi na politikinom web-izdanju.
Indy Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Nadam se da je Jesic pametan i da je odlucio da poseti svoju rodbinu na Novom Zelandu (na duzi period).
SNARC Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Vidim ja da cemo mi uskoro kupovati mleko iz gepeka..pakovano u flase minakve..sa rasponom cena u zavisnosti od geografskog porekla..
radisa Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 U metrou ima još onog uvoznog?Ja uzmem po karton svakih mesec dana. Jbg, valjda ne lažu da je nemačko. Neko je to ovde valjda i potvrdio da je OK i da je stvarno nemačko, jel' tako, jel' se dobro sećam?
Roger Sanchez Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 ja isto uzimam švapsko u Lidlu. đestinkejs.hodor
gospa buba Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 U metrou ima još onog uvoznog?Ja uzmem po karton svakih mesec dana. Jbg, valjda ne lažu da je nemačko. Neko je to ovde valjda i potvrdio da je OK i da je stvarno nemačko, jel' tako, jel' se dobro sećam?super je to radisha, sta mislish, ako neko ima mleko toksichno 0.05<x<0.5, sta ce da radi s njim, mlekom? :unsure:da prospe u djubre ili da proda gde moze? kod nas je s tim sve u redu, znachi moze.Sa Blicovog sajta obrisana vest u kojoj Ješić priča o mleku.a sta je prichao, zna li neko?
Indy Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 a sta je prichao, zna li neko?Da je mleko katastrofa, katastrofa.I da su za to krivi znamo ko.Tako nesto.
duda Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 ja isto uzimam švapsko u Lidlu. đestinkejs.hodorpa jel' ima lidl kod nas ?
MayDay Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Rodž, ajd ideš tamo dole da prijaviš koju Balaševićevu ljubavnu pesmu voliš.
Recommended Posts