Lord Protector Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Nije čovek više načisto šta da radi. Problem su deca, za nas matore i nije toliko bitno.
yolo Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 ima stranih mleka, samo treba znati.pored toga, ni madjarska, rumunija, makedonija nisu bas tako daleko za ovakve stvari. napunis gepek za 3 meseca i caoske.
dranata Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Jebemliga, mališa pije sojino, al ga ponekad mešamo sa organskim. Nisam pametna
ficfiric Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 (edited) Ako ga ne bajbokiraju u roku od odmah...To je iz emisije na RTV http://media.rtv.rs/...n-na-jedan/4041Pri kraju je deo sa mlekom.Sto se tice hapsenja najavljenog u Informeru, sva sreca sto je Vucic odlucan u BPK-u pa vise tajkuni ne mogu da uticu na izmene propisa i da narucuju hapsenja. Miskovic je u zatvoru i takvih pojava vise nema Edited May 14, 2013 by ficfiric
Кристофер Лумумбо Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 zasto kupovati strano mleko kad vucic kaze da je sve ok i da se necete otrovati?Александар Вучић @avucic 4 May Питам се, шта је проблем са млеком, оно је изванредно, само видим да они који су о томе говорили сад имају станове по Бечу и ко зна где.
Lord Protector Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Jebemliga, mališa pije sojino, al ga ponekad mešamo sa organskim. Nisam pametnaSkoro sam u nekim novinama pročitao da sojino mleko sadrži biljni estrogen tako da to nije preporučljiva hrana za mušku populaciju. Ne znam koliko je to tačno ali ako jeste onda treba biti obazriv kod davanja sojinog mleka muškoj deci.
gagorder Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 ima stranih mleka, samo treba znati.pored toga, ni madjarska, rumunija, makedonija nisu bas tako daleko za ovakve stvari. napunis gepek za 3 meseca i caoske.da, možda da imam kombi :(
Hella Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 (edited) zasto kupovati strano mleko kad vucic kaze da je sve ok i da se necete otrovati?Александар Вучић @avucic 4 MayПитам се, шта је проблем са млеком, оно је изванредно, само видим да они који су о томе говорили сад имају станове по Бечу и ко зна где.vučić nikad nije imao frke s podržavanjem genocida. Edited May 14, 2013 by Hella
dranata Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Skoro sam u nekim novinama pročitao da sojino mleko sadrži biljni estrogen tako da to nije preporučljiva hrana za mušku populaciju. Ne znam koliko je to tačno ali ako jeste onda treba biti obazriv kod davanja sojinog mleka muškoj deci. :cry:Oćel neko nešto lepo da saopšti?
Indy Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Skoro sam u nekim novinama pročitao da sojino mleko sadrži biljni estrogen tako da to nije preporučljiva hrana za mušku populaciju. Ne znam koliko je to tačno ali ako jeste onda treba biti obazriv kod davanja sojinog mleka muškoj deci.Ako je tacno sto pise ovde, onda je to strah bez osnova.
betty Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 moje dete insistira na sojinom. javicu kroz 15 godina da li je gej.
Indy Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 moje dete insistira na sojinom. javicu kroz 15 godina da li je gej.Mislim da postoje moguci problemi ako pije vise od 3 L dnevno (prema nekom clanku s Interneta). (Ako je bas toliko zedan, bolje mu daj pivo :D)
henrik larsson Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Sa Blicovog sajta obrisana vest u kojoj Ješić priča o mleku.
Recommended Posts