Jump to content

Featured Replies

nina jankovic je jako lijepa.

oduvijek sam imao krašić na kristinicu.
+1
Pih.Ako voliš Bratz lutke, I guess.

Edited by Syme

jeste, lepa je ko... sufnudlica ! :lol:
nina-jankovic-2.jpgtumblr_lo2quxoYEC1qkpldco1_500.jpg

Edited by morgana

nina-jankovic-2.jpgtumblr_lo2quxoYEC1qkpldco1_500.jpg
248409itcjsynce3.jpg

Dvaput sam odgledala klip, ali sam svaki put u drugom stanju svesti. Ko je potpisan ovde iza klipa?

Sergejisao
:lolol:
Dvaput sam odgledala klip, ali sam svaki put u drugom stanju svesti. Ko je potpisan ovde iza klipa?
Uopste me ne bi cudilo da je Istok sam sebe stavio u klip :D

U suštini, ni ne čudi me mnogo ova reklama. Pazi, akteri su ljudi sa pola mozga i/ili pokvarenštine. Business as usual.

Reklama je Reverse Psychology 101

nisam poverovao klipu (sic!) jer niko nema bele "brkove".got milk?

Možda ovo naše afla mleko razlaže silikon i kolagen ili burno reaguje u dodiru sa njima, pa nisu smeli da rizikuju sa brkovima...

Ma to su sve agencije pod Šaperovim i Đilasovim skutima, sa kojima je tzv. Istok dobar. Kao da je bitno koja je, svaka od njih se deli na po 2-3 poput ameba i responuje poput zergova. I sada se međusobno pomažu ("brate, damo ti 4k evra za učešće u reklami, vratiš mi na ruke 2k") i promovišu. Klasika. Ljudi ovde nisu svesni koliko ima PR projekata, od sajtova poput Newsa pa do tzv. Istoka Pavlovića. Samo se gleda kako da se nešto iskoristi i obrazloži da se uvede dodatna stavka u budžetu za reklamu, to je poenta svega. Jedina razlika je ko je dobar sa kojim direktorom.

Edited by Filipenko