zorglub Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 - Ovo je samo posledica njihovog nečinjenja jer je trebalo ranije da budemo upozoreni na neke stvari - rekao je onPa crkni pička ti materina!
giuseppe Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Žena se kune da ne pune više nego što Čuružani mogu da napune, i da su povukli svo to mleko iz provincije i grunuli u BG (što jeste istina, po Zrenjaninima i Suboticama ne možeš da ga nađeš, a u NS se nalaze samo male količine, bar u Merkatoru, po malim marketima (Rodić) ga nema) more... beogradžani! a mi nek pocrkamo, iako se pravi kod nas?
giuseppe Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Ahahaha, smešno, hahaha. Ja imam normalno mleko, ti imaš kancerogeno; javi se Gariju pa se odcepljujte. Hahaha... Divni ste.
Vapad Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 (edited) Jebiga, nije ti ovo stara pokvarena juga, tamo bi najbolje mleko dobila rudarska stoka, pu, takvi su i doveli k....meh...nema veze. Biser vajkrem, mljac. Edited March 5, 2013 by Vapad
katamaran Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 (edited) Knežević se predomislio: Uništićemo svo mleko sa više od 0,05 mikrograma aflatoksina Neka ga popije Knezevic i oni sto su se radovali pomeranju zareza. Steta da se baci.Najveću koncentraciju aflatoksina imaju proizvodi mlekare "Tomić" iz Šašinaca. Pasterizovano mleko sa 1,0 odsto mlečne masti tog proizvođača ima 1,2 mikrograma po kilogramu, dok pasterizovano mleko sa 2,8 procenata mlečne masti ima koncentraciju aflatoksina od 0,87 mikrograma po kilogramu.Pasterizovano homogenizovano mleko sa 3,2 odsto mlečne masti mlekare "Sirela" iz Maglića ima 0,58 mikrograma po kilogramu, dok pasterizovano neobrano mleko mlekare "Gulmlek" iz Stapara ima koncentraciju aflatoksina od 0,53 mikrograma po kilogramu.Preostali uzorci mleka uzeti su od skoro svih većih mlekara u Srbiji i nijedan od njih nema manju koncentraciju aflatoksina od 0,2 mikrograma po kilogramu, što je višestruko veća vrednost od one koju je dozvoljavao pravilnik koji je tada bio na snazi.U Sasincima pronasli malo mleka u aflatoksinu Edited March 5, 2013 by katamaran
giuseppe Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 uf, ova Sirela Maglić ima prodavnicu prekoputa, tamanili smo njihovo kiselo mleko mesecima... No more.Da li je neko došao u iskušenje da sa mlekom ka ovim laboratorijama spakuje i štogod jogurta, sira, štagod?... čisto iz radoznalosti.Državo, nabijem te.
belch Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 sa druge strane, upravo sam probala sojino mleko s ukusom vanile, i skroz je super
renne Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 evo kaže Suzana Grubješić fiksatori će rešiti problem
teacher Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Šta kaže ministar trgovine? Kakva mu je roba u prodavnicama?
Kelt Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 je l' ima negde spisak sa konkretnim podacima, koji proizvođač i koliko procenata.
gospa buba Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 (edited) Šta kaže ministar trgovine? Kakva mu je roba u prodavnicama?i meni da objasne, ako mogu, koj ce im onolika terenska vozila velichine prosechnog hamera bez aksesoara, sva parkirana ispred siva treceg, sa oznakama uprave za zashtitu bilja. valjda malo piju kafu, a onda utovare zashtitu bilja, pa polako po terenu. sigurno je tako. apsolutno sam se skandalizovala velichinom i 1 luksuznoshcu vozila :oa salford, jel kida kolko je super mleko? ^_^ Edited March 5, 2013 by thermal bug
DarkAttraktor Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 U Sasincima pronasli malo mleka u aflatoksinu pa da, kao sto smo prethodno zakljucili, mali proizvodjaci koji ne homogenizuju su smrt u ovom slucaju.the industry is our friend
yolo Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 prijateljica razgovarala sa roditeljem skolskog druga njenog sina koji ima eskport import firmu i radi sa kukuruzom, kaze ostalo mu par stotina tona kukuruza koji jos nije izvezao. malo ce da se primiri dok ne prodje guzva pa ce da ga proda, ne brine se za to. samo sad nije vreme...
Recommended Posts