nezvanova Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 auuuu, al je ova ''farmerica'' lEEEEpa, bre. mnogo lepa zena.
InvisibleLight Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 auuuu, al je ova ''farmerica'' lEEEEpa, bre. mnogo lepa zena.lepsa ovako kao crnka nego dok je bila blondina
gospa buba Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 auuuu, al je ova ''farmerica'' lEEEEpa, bre. mnogo lepa zena.lele kakva zenska ova mortisha
nezvanova Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 ovanisam pre ni cula za nju.. al kako kaze invisible, sad je mnogo lepsa /kao crnka/
morgana Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 (edited) ovanisam pre ni cula za nju.. al kako kaze invisible, sad je mnogo lepsa /kao crnka/hvala :)boze sto mi lici na nekoga, a nikako da se sjetim na koga. ali meni ionako svi lice na nekoga, osim onih koji ne lice ni na sta. Edited March 4, 2013 by morgana
gospa buba Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 momci cute. valjda otishli po mleko. na neku glumicu lichi. tursku, po mogucnosti
ficfiric Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Ako sam dobro cuo (ne slusam bas pazljivo), novi rezultati su 2.5 puta veci od sadasnjeg limita - znaci oko 1.25
InvisibleLight Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 hvala :)boze sto mi lici na nekoga, a nikako da se sjetim na koga. ali meni ionako svi lice na nekoga, osim onih koji ne lice ni na sta.malo lici na raskovic ivic. tj gornji deo lica. :Drekose da su pojedina mleka i do 4x vecih At brojki od sadasnje granice. neka 2,5xuuhahauuhah
henrik larsson Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Odo ja da natočim zeolita na pumpi, dok ne poskupi.
nezvanova Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 @nezvanova: Je l` to ona što se kupala u mleku?sta, neki performans izvodila :-)neam ti ja pojma, prvi put vidim zenu /mada je citirana ovih dana po pitanju mleka... /
Recommended Posts