morgana Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 e, beti, jel tebi ok blaga fizicka kazna, dlanom po guzi, ikada?
Lord Protector Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 e, beti, jel tebi ok blaga fizicka kazna, dlanom po guzi, ikada? Ovo pitanje može da bude dvosmisleno
boshoku Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 koj je tebi đavo? naravno da treba lupetati po dupencima, al, ponovo, on to ne propoveda
betty Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 e, beti, jel tebi ok blaga fizicka kazna, dlanom po guzi, ikada? moralno mi je bezveze, mislim da predstavlja kapitulaciju, ali ne mislim da nuzno ima stetne posledice. tako da nevoljno priznajem da jeste. ali s obzirom da mi nije nepoznata situacija u kojoj to ode mnogo dalje, cak i ako zakon brani taj mali sljep po guzi (a nije mi uopste jasno da brani!), potpuno sam na strani zakona. ono, najbolji drug iz detinjstva je bio nestasno dete i vecito je imao modrice, courtesy of otac. drugog druga su mlatili gajtanom kao bichem. treci je povremeno dolazio nadutog obraza od vaspitnih sljaga. i da ne nabrajam, bas popizdim na ove stvari. mislim da bi zabrana pomogla da roditelji razmisle o alternativnim kaznama koje ne ukljucuju fizicko nasilje. tipa, moje dete je mrrrrzelo da ga podignem i spustim metar dalje kad je bilo malo kao kaligulino. to je bila najuspesniji metod disciplinovanja po pitanju stekera i rerne. ali treba da imas ideju da bi mogao da uradis nesto drugo, kad je podvikivanje i lupanje po prstima tako ocigledno resenje.
morgana Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 (edited) koj je tebi đavo? naravno da treba lupetati po dupencima, al, ponovo, on to ne propoveda sta je problem, ne razumijem? pitam beti konkretnu stvar. i da, on to propovjeda, ali to ne moze da proda ako ne prenaduva. pa zato prenaduva, jer je perfidan prodavac. Edited December 4, 2014 by morgana
boshoku Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 pa ne, on "propoveda" u biti žešći razračun... ok, pitala si beti, maj bed
harper lee Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 pa malouman je tebi, ali ako je covek predsednik udruzenja psihoterapeuta srbije, to mojoj tetki persidi zvuci dovoljno kredibilno da ga uzme zdravo za gotovo, rekao predsednik strucnjak profesor, i sta tu ima da se prica. mislim, covek se bas zakitio... TA Centar ATAS (Asocijacija Transakcionalnih analiticara Srbije) je udruženje koje okuplja transakcine terapeute Srbije, kao i one koji su u procesu edukacije i sve zainteresovane za ovu oblast psihoterapije baziranu na ucenju Erika Berna. Dr Zoran Milivojevic je TA edukator sa najvišim zvanjem u istocnoj evropi, i kroz njegove edukacije prošle su generacije sadašnjih i buducih sertifikovanih TA profesionalaca. Zoran Milivojevic je bio inicijator i aktivno je ucestvovao u osnivanju ovog udruženja. Dr Milivojevic je medunarodni edukator i supervizor za transakcionu analizu (najviši status P.T.S.T.A.), predavac na Univerzitetu Sigmund Frojd u Becu, i predsednik TA Centra – asocijacije transakcionih analiticara Srbije. Dela psihoterapeuta Srbije. Pokusao je da uvede i psihoanaliticare-psihoterapeute u tu njegovu pricu ali su mu se ovi zahvalili kad su shvatili koliko su u tom njegovom drustvu niski kriterijumi za sticanje statusa psihoterapeuta i sta je sve on pokupio u to udruzenje. Na stranu sto je i njegov CV prilicno upitan.
morgana Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 pa ne, on "propoveda" u biti žešći razračun... ok, pitala si beti, maj bed ma sve ok, drugacije ga tumacimo, nije big dil. tim prije sto ja nemam koga da mlatim jos uvijek :D ponovicu da se slazem je milivojevic perfidan. a sad odoh sa topika, bas zato sto se ponavljam.
yolo Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 dobro, a ako je telesno kaznjavanje OK sa decom, kakav je njegov stav prema nasilju u psihijatrijsko terapeutske svrhe? mislim, ako nemas problem da udaris dete 4 puta (po njegovim instrukcijama i nomenklaturi udaraca), zasto bi nekome bio problem da to uradi sa odraslom osobom ako ce to pomoci njenom ozdravljenju (donja toponica fazon)? ne zajebavam, ozbiljno pitam.
Lord Protector Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 (edited) dobro, a ako je telesno kaznjavanje OK sa decom, kakav je njegov stav prema nasilju u psihijatrijsko terapeutske svrhe? mislim, ako nemas problem da udaris dete 4 puta (po njegovim instrukcijama i nomenklaturi udaraca), zasto bi nekome bio problem da to uradi sa odraslom osobom ako ce to pomoci njenom ozdravljenju (donja toponica fazon)? ne zajebavam, ozbiljno pitam. To je krivično delo. Psihijatrijski bolesnici ne smeju da se udaraju. Niko od psihijatriskih bolesnika nije izlečen udarcima. Moguće je samo primeniti fizičku silu radi prisilne hospitalizacije ili ako napadne nekog drugog pacijenta, ili u samoodbrani medicinskog osoblja. Edited December 4, 2014 by slow
Indy Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 ponovicu da se slazem je milivojevic perfidan. a sad odoh sa topika, bas zato sto se ponavljam. Svi se ponavljamo, a to je zato sto se Dr Zoca ponavlja... i ponavlja.
fonTelefon Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 To je krivično delo. Psihijatrijski bolesnici ne smeju da se udaraju. Niko od psihijatriskih bolesnika nije izlečen udarcima. Moguće je samo primeniti fizičku silu radi prisilne hospitalizacije ili ako napadne nekog drugog pacijenta, ili u samoodbrani medicinskog osoblja. Sto je otprilike svaki drugi dan za hospitalizovanu ekipu ako nisu pod sedativima. Gaza nema uspostavljenu logicku hijerarhiju pojmova pa mesa decu i psihijatrijske bolesnike.
Lord Protector Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Gaza nema uspostavljenu logicku hijerarhiju pojmova pa mesa decu i psihijatrijske bolesnike. Mene je strah od Gazze, posebno kad pogledam onog Turčina na avataru
boshoku Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Gaza nema uspostavljenu logicku hijerarhiju pojmova pa mesa decu i psihijatrijske bolesnike. Mene je strah od Gazze, posebno kad pogledam onog Turčina na avataru este vas dvojica u vezi? podržavam
Recommended Posts