gospa buba Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 doduse, moram priznati da mi je vremenom postao gilti plezr, i da, sa uzbudjenjem, cekam svaku novu epizodu. da si kao mali prochitao koji bazar i praktichnu zenku, ne bi imao te senzacije sada -_-
ToniAdams Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 e jesam, i to mi je bio gilti plezr, ona rubrika kad zene sa stupastim nogama il slicno pitaju kako da prikriju estecke nesavrsenosti, pa im strucnjak(inja?) odgovara. ne znam sad jel bio bazar il praktricna, davno bilo. (mislim da mi je malo falilo da postanem modni kreator )
gospa buba Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 pa jeste, ali ovo sto on petlja, to (jedna je!) zuzi jelinek reshava sa osmehom i stilom ^_^
ToniAdams Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 sad guglam ko je, i nekako pre mislim da ima kakav facijalni grc, a ne osmeh. za stil ti verujem.
gospa buba Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 sad guglam ko je, i nekako pre mislim da ima kakav facijalni grc, a ne osmeh. za stil ti verujem. ima 700 godina, zemaljskih, moze sebi da priushti i facijalni grch :D
svashtabezneshto Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Nekako imam osećaj da nas Zoća priprema da sa osmehom dočekamo budući život u nekoj vrsti logora. Koji kurac ljubav, koji kurac zaljubljivanje, čemu želje! Red, rad, disciplina, poniznost, hijerarhija.
Turnbull Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 Nekako imam osećaj da nas Zoća priprema da sa osmehom dočekamo budući život u nekoj vrsti logora. Koji kurac ljubav, koji kurac zaljubljivanje, čemu želje! Red, rad, disciplina, poniznost, hijerarhija. Pa to. Nije narod siromašan, nego ne ume da kontroliše svoje želje.
ToniAdams Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 kad se dobro rasporedi ima se za sve. u kupovinu se ne svraca, nego se planira. stvarno je ko oni clanci iz prakticnih zena tjekom sankcija, o stetnosti banana i mesa.
Dagmar Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 kad se dobro rasporedi ima se za sve. u kupovinu se ne svraca, nego se planira. stvarno je ko oni clanci iz prakticnih zena tjekom sankcija, o stetnosti banana i mesa. Ne sećam se toga, doduše nismo kupovali više ni novine tokom sankcija.
ToniAdams Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 a mozda je i bazar, al stvarno je bilo. de je mira bese pisala dnevnik?
Dagmar Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 a mozda je i bazar, al stvarno je bilo. de je mira bese pisala dnevnik? Ma verujem da je stvarno bilo nije bitno gde tačno, nego aj da se ne podsećamo mire i ostalih, apelujem.
ordi Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 nije ni bazar no viva - mesečni list za zdrav i dug život
pacey defender Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 (edited) Banalizovana priča o odnosu želja i mogućnosti. Otkrio je toplu vodu da kada to dvoje nisu u balansu, dolazi do problema. Naravno da je uloga roditelja tu dosta značajna; ništa novo nije rekao. Uzgred, ilustrativan primer toga su nekadašnje NBA zvezde koje nakon povlačenja dolaze u situaciju da je telo naviknuto na ogromne rashode dok prihoda više nema (ili ih nema u tolikoj količini). To onda dovede do toga da rasprodaju sve što imaju, uključujući i NBA šampionski prsten. Znači, ovo je problem koji pogađa sve društvene slojeve u svim državama. Edited June 28, 2014 by pacey defender
Turnbull Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 kad se dobro rasporedi ima se za sve. u kupovinu se ne svraca, nego se planira. stvarno je ko oni clanci iz prakticnih zena tjekom sankcija, o stetnosti banana i mesa.
Recommended Posts