Indy Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 @Indyzasto ignorises moje argumente? TA playlist 43. argumenti preuzeti iz knjige. 43 zablude o ljubavi koje ljudi zive. daj bilo kakve iole smislene argumente, Ti. (primerene!)Pa ti pišeš da "rešavaš algoritam". Kaže ti se da je algoritam nešto što primenjuješ, a ne rešavaš. Onda ti odgovaraš sa "ja i dalje rešavam algoritam". Mislim da većina ljudi koje znam nisu u stanju da vode razgovor baziran na takvim gluvim telefonima.Da bismo uopšte komunicirali, moramo da imamo neki minimum saglasnosti oko toga šta reči znače. Tebi je ova tema važna, cenim da ti je Milivojević na neki način bitan (neću da spekulišem o tome). Mogao bi da pokušaš da nam približiš tu školu mišljenja, ali to jednostavno mora biti na način na koji će većina biti u stanju da razume. Mislim da to sada nije slučaj.
boshoku Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 burazer je ajant, garant (koji sam ja jesenjin, uf)
Lord Protector Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 (edited) ovaj tekst sam pročitala, većinu prethodnih mi se nije dalo. stoji sve što ste rekli- površnost, paušalnost, ispraznost, ali neverovatno mi je da taj čovek uopšte ne zna da piše. pošto nema nikakve suštine, bilo bi očekivano da bar zna da uvije to svoje ništa, zainteresuje čitaoce i tako ih prevari da pomisle da tu možda ima nešto. ali i stil mu je suvoparan i nategnut. pitam se čime je on stekao opštu popularnost među srbljem. dobro se izreklamirao? ima autoritativnu pojavu?Meni on liči pomalo na boksera teškaša. Ne zna da prenese verbalno čari svog sporta ali je u ringu najverovatnije dobar. Pretpostavljam da je solidan terapeut iako se verbalno drži opštih mesta i otkriva toplu vodu. Rigidan i strog, foliranja kod njega ne prolaze, a ipak zna da sasluša, što je u ovo vreme raspada vrednosnog sistema, porodice i sveopšte sebičnosti pola odrađenog posla.nači, tebra, kao da si otišao kod zemunca na seansu...čik ga isfoliraj :D Edited August 25, 2013 by slow
betty Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 e ja recimo uopste ne razumem na osnovu cega ljudi pretpostavljaju da je on dobar terapeut. ali uopste.
Lord Protector Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 e ja recimo uopste ne razumem na osnovu cega ljudi pretpostavljaju da je on dobar terapeut. ali uopste.bio uspešan u tri države? Zoran Milivojević, dr med., je psihoterapeut s dugogodišnjom praksom u individualnoj, partnerskoj i grupnoj terapiji. Prvi je u istočnoj Evropi stekao najviši stepen internacionalnog supervizora i edukatora Međunarodnog udruženja za transakcionu analizu (ITAA), kao i Evropske asocijacije za transakcionu analizu (EATA). Izabrani je međunarodni predavač na Univerzitetu Sigmund Frojd u Beču, supervizor u Centru za lečenje zavisnosti od zabranjenih droga Psihijatrijske klinike u Ljubljani, član predsedništva Psihijatrijske sekcije Srpskog lekarskog društva i predsednik Predsedništva Saveza društava psihoterapeuta Srbije, stručni direktor Psihopolis instituta, Novi Sad, predsednik je TA Centra - Asocijacije transakcionih analitičara Srbije. teško se mogu prodavati m.. za bubrege uspešno svuda a da nemaš rezultata. Posebno poslovično ozbiljnim Slovencima i Austrijancima.
boshoku Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 tko je ovaj slow, i zašto razglaba o meni nepoznatoj osobi iz imena topika, koja je verzirana spram (zipa, sic!): "individualne, partnerske i grupne terapije; internacionalnog supervizora i edukatora međunarodnog udruženja za transakcionu analizu..."uuuu, car! uopšte ne zvuči kao dogshit on a rainy day, an excuse for a bullshit...
darling Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 teško se mogu prodavati m.. za bubrege uspešno svuda a da nemaš rezultata. Posebno poslovično ozbiljnim Slovencima i Austrijancima.o, jos kako mogu. znam jednog slovenca sto mu je milivojevic bio terapeut. sat vremena muda, inace, 100 eura.
darling Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 nije. iako je clan mense. :Dal srecom imo je skupe hobije, a drzavni poso, pa nije mogo da finansira sve. tako je zoca izgubio klijenta.
Turnbull Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Meni on liči pomalo na boksera teškaša. Ne zna da prenese verbalno čari svog sporta ali je u ringu najverovatnije dobar. Pretpostavljam da je solidan terapeut iako se verbalno drži opštih mesta i otkriva toplu vodu. Rigidan i strog, foliranja kod njega ne prolaze, a ipak zna da sasluša, što je u ovo vreme raspada vrednosnog sistema, porodice i sveopšte sebičnosti pola odrađenog posla.nači, tebra, kao da si otišao kod zemunca na seansu...čik ga isfoliraj :DPa ne, nego on prodaje istu ideologiju koju nam ovde prodaješ i ti - Špengler, Vajninger, De Ružmon, Evola. Ukratko - edicija. Dragoš Kalajić's greatest hits (tzv. Kristali), pa ti se zato i sviđa. Čuj raspad vrednosnog sistema i porodice, Boško Obradović ne bi bolje sročio.
Turnbull Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 (edited) bio uspešan u tri države? Zoran Milivojević, dr med., je psihoterapeut s dugogodišnjom praksom u individualnoj, partnerskoj i grupnoj terapiji. Prvi je u istočnoj Evropi stekao najviši stepen internacionalnog supervizora i edukatora Međunarodnog udruženja za transakcionu analizu (ITAA), kao i Evropske asocijacije za transakcionu analizu (EATA). Izabrani je međunarodni predavač na Univerzitetu Sigmund Frojd u Beču, supervizor u Centru za lečenje zavisnosti od zabranjenih droga Psihijatrijske klinike u Ljubljani, član predsedništva Psihijatrijske sekcije Srpskog lekarskog društva i predsednik Predsedništva Saveza društava psihoterapeuta Srbije, stručni direktor Psihopolis instituta, Novi Sad, predsednik je TA Centra - Asocijacije transakcionih analitičara Srbije. teško se mogu prodavati m.. za bubrege uspešno svuda a da nemaš rezultata. Posebno poslovično ozbiljnim Slovencima i Austrijancima. Ne, naravno, tržište je poznato po tome što kažnjava šarlatane, a favorizuje samo prave vrednosti, posebno u psihoterapiji. Eno, M. Skot Peka, Dr Lore, i ostalih velikana psihoterapeutske misli. Edited August 25, 2013 by Syme
Indy Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Mmmm... dr. Laura. Mnogo su joj fine one slike iz mladih dana.
fonTelefon Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Mmmm... dr. Ruth. Mnogo su joj fine one slike iz mladih dana.
Indy Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 (edited) Ajd sad... Dr. Phil i njegove slike dok nije bio ćelav! Mmmm. Edited August 25, 2013 by Indy
Frile Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 (edited) Ne, naravno, tržište je poznato po tome što kažnjava šarlatane, a favorizuje samo prave vrednosti, posebno u psihoterapiji. Eno, M. Skot Peka, Dr Lore, i ostalih velikana psihoterapeutske misli.Čini mi se da mešaš babe i žabe, da navedeni primeri nemaju veze sa Milivojevićem. Njegove refernce nisu tržište, nego obuke koje je završio i strukovne reference.Kao što već rekoh ranije, sasvim je moguće da Milivojević unutar četiri zida svoje ordinacije pruža korektnu uslugu držeći se standarda psihoterapeutske škole kojoj pripada. Možda pacijentima ne servira gluposti kakve piše po novinama. Ne bi nikad čuli za njega (kao što nismo čuli ni za gomilu drugih psihoterapeuta) da mu knjige, kolumne i tv nastupi ne služe kao kao reklama (i kao dodatna zarada). Edited August 25, 2013 by Frile
Recommended Posts