Jump to content
IGNORED

Zoran Milivojevic i njegovo delo

Turnbull

Recommended Posts

Posted

камен гори вал се пјени говорили нисмо ништа загрљени загрљениФрано је стари јебач

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

215

• Indy

142

• Dagmar

109

• Lord Protector

81

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

voleo sam u polarnoj noći,srce ko harpun dodirivalo tminu,jecajni glas da li će mi izdržati moći,pingvini nikako da mi se skinu

Posted (edited)

boš, ae ne davi čoveka burazera. napisaće on već nešto. nije da ne ume.mene napustila inspiracija :cry: .a ni syme me nije pohvalio. samo ovog slowa što je počeo serijal maja u... muška solidarnost <_<.menjam poetiku, odoh u gatalice.http://www.youtube.com/watch?v=f_0K4cieh9Ypoz

Edited by le petit nicolas
Posted (edited)

Realno, Nikolice, proza is more your thing :)Edit: A oživeo sam ti novi topik, ajde da se tamo dopisujemo...

Edited by Syme
Posted

ja sam pisala prozu u poeziji.poz

Posted

Kako misliš da s tim konurišeš za NIN-ovu nagradu? Može sve, ali da ga na kraju obavezno nazoveš romanom.

Posted

ništa lakše. what's in a name.poz

Posted
"algoritam" se ne rešava već piše/pravi/osmišljava u cilju delotvornijeg i bržeg iznalaženja rezultantnog razrešenja problema, tupkoae ponovo, better luck this time :fantom:
off:..ja i dalje resavam! postoji 6400 opcija na raspolaganju za feedback transakciju!! (meni je vazna i primerenost.)on:zablude (43!)
Posted

Izgleda da se ta TA sastoji u tome da budeš potpuno gluv za bilo kakve iole smislene argumente. Sjajan sistem.

Posted
Izgleda da se ta TA sastoji u tome da budeš potpuno gluv za bilo kakve iole smislene argumente. Sjajan sistem.
@Indyzasto ignorises moje argumente? TA playlist 43. argumenti preuzeti iz knjige. 43 zablude o ljubavi koje ljudi zive. daj bilo kakve iole smislene argumente, Ti. (primerene!)
Posted

(vracanje na pocetak teme) ja samo da napisem da milivojevic pojma nema, da je zaljubljenost savrsena jedna stvar koja coveka unapredjuje, kao i da je prava steta sto je tako retka u zivotu (makar mom).i koje su to kulture bez zaljubljivanja??? koje?

Posted

Je l može da se oformi jedna multidisciplinarna komisija da mi objasni šta burazer priča.

Posted

ovaj tekst sam pročitala, većinu prethodnih mi se nije dalo. stoji sve što ste rekli- površnost, paušalnost, ispraznost, ali neverovatno mi je da taj čovek uopšte ne zna da piše. pošto nema nikakve suštine, bilo bi očekivano da bar zna da uvije to svoje ništa, zainteresuje čitaoce i tako ih prevari da pomisle da tu možda ima nešto. ali i stil mu je suvoparan i nategnut. pitam se čime je on stekao opštu popularnost među srbljem. dobro se izreklamirao? ima autoritativnu pojavu?

Posted
pitam se čime je on stekao opštu popularnost među srbljem.
Syme ga populariše.