3opge Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 камен гори вал се пјени говорили нисмо ништа загрљени загрљениФрано је стари јебач
boshoku Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 voleo sam u polarnoj noći,srce ko harpun dodirivalo tminu,jecajni glas da li će mi izdržati moći,pingvini nikako da mi se skinu
le petit nicolas Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 (edited) boš, ae ne davi čoveka burazera. napisaće on već nešto. nije da ne ume.mene napustila inspiracija .a ni syme me nije pohvalio. samo ovog slowa što je počeo serijal maja u... muška solidarnost <_<.menjam poetiku, odoh u gatalice.http://www.youtube.com/watch?v=f_0K4cieh9Ypoz Edited August 25, 2013 by le petit nicolas
Turnbull Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 (edited) Realno, Nikolice, proza is more your thing :)Edit: A oživeo sam ti novi topik, ajde da se tamo dopisujemo... Edited August 25, 2013 by Syme
Turnbull Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Kako misliš da s tim konurišeš za NIN-ovu nagradu? Može sve, ali da ga na kraju obavezno nazoveš romanom.
burazer Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 "algoritam" se ne rešava već piše/pravi/osmišljava u cilju delotvornijeg i bržeg iznalaženja rezultantnog razrešenja problema, tupkoae ponovo, better luck this time off:..ja i dalje resavam! postoji 6400 opcija na raspolaganju za feedback transakciju!! (meni je vazna i primerenost.)on:zablude (43!)
Indy Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Izgleda da se ta TA sastoji u tome da budeš potpuno gluv za bilo kakve iole smislene argumente. Sjajan sistem.
burazer Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Izgleda da se ta TA sastoji u tome da budeš potpuno gluv za bilo kakve iole smislene argumente. Sjajan sistem.@Indyzasto ignorises moje argumente? TA playlist 43. argumenti preuzeti iz knjige. 43 zablude o ljubavi koje ljudi zive. daj bilo kakve iole smislene argumente, Ti. (primerene!)
pt 2.0 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 (vracanje na pocetak teme) ja samo da napisem da milivojevic pojma nema, da je zaljubljenost savrsena jedna stvar koja coveka unapredjuje, kao i da je prava steta sto je tako retka u zivotu (makar mom).i koje su to kulture bez zaljubljivanja??? koje?
MayDay Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Je l može da se oformi jedna multidisciplinarna komisija da mi objasni šta burazer priča.
Frau Gabrijela Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 ovaj tekst sam pročitala, većinu prethodnih mi se nije dalo. stoji sve što ste rekli- površnost, paušalnost, ispraznost, ali neverovatno mi je da taj čovek uopšte ne zna da piše. pošto nema nikakve suštine, bilo bi očekivano da bar zna da uvije to svoje ništa, zainteresuje čitaoce i tako ih prevari da pomisle da tu možda ima nešto. ali i stil mu je suvoparan i nategnut. pitam se čime je on stekao opštu popularnost među srbljem. dobro se izreklamirao? ima autoritativnu pojavu?
Indy Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 pitam se čime je on stekao opštu popularnost među srbljem.Syme ga populariše.
Recommended Posts