Hamlet Strašni Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Više sam imao na umu današnji uradak o tome kako privući muškarca i tako to. Uz usputno pripucavanje dva forumaša, tj nastavak neke diskusije odnekle.Ne ovo o čemu se sad priča. To bih splitovao samo ako učesnici traže da lakše nastave priču...
Agni Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 pa ja nemam taj utisak. indi je tebe pitao odakle ti to, a onda rekao btw, pa nešto o svojim bivšim. uostalom, pitanje je za indija da li on misli da su njegove bivše reprezentativan uzorak za sve žene (ako si to hteo da kažeš), odnosno da li je hteo ličnim iskustvom da dokaže načelnu tezu (što indi nema nešto običaj da radi)dobro. moguce je da je tvoja egzegeza indijeve misli ispravna, ali kao sto vidis, postoji vise skola misljenja. prema tome, ono sto je Budja rekao je tacno ili netacno u zavisnosti od nacina na koji tumacimo indijev post.
Agni Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Više sam imao na umu današnji uradak o tome kako privući muškarca i tako to. Uz usputno pripucavanje dva forumaša, tj nastavak neke diskusije odnekle.Ne ovo o čemu se sad priča. To bih splitovao samo ako učesnici traže da lakše nastave priču...Splitujete diskusiju o splitu, nije joj mesto ovde.
Aleksija Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 (edited) meni ove dve poslednje strane genijalne - htela sam se vratim malo unazad i pokusam da ukapiram sta su sve neke zene nesto i sta/zasto je split i tko je spanjolska - al necu da kvarim utisak i oduzimam sharm ovoj luiskerolovsko - montipajtonovskoj raspravi :D Edited May 7, 2013 by Aleksija
morgana Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 napisimo knjigu! satjerajmo milivojevica u mracni kutak mracnog depoa knjizare!
Takeshi Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 mora nesto sa atraktivnim naslovom: "ljubav protiv interneta" "seks sa mozgom" "dedini emocionalani saveti"...
Budja Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 ti si rekao da nešto logički ne stoji. ne možeš sad da uvodiš razloge za delanje u priču.indi je rekao da njegove bivše nešto.ti si počeo sa sve žene nešto.zato nisi mogao da pokažeš da to što je indi rekao logički ne stoji.a priča o razlozima je druga priča i nije nužno ekonomska. Ko govori o ekonomskim razlozima?Izolovanje glavnog efekta se gradi ne tako sto se krene od komplikovane price, vec od vrlo jednostavne i restriktivnih pretpostavki, pa ako jednostavna prica ne ide, onda se uvode dodatne pretpostavke.Dakle, samo sam izostrio situaciju da nije dovoljno pitati zasto lepse hoce sa ruznima, jer to ne objasnjva zasto su zajedno.A ako je rec o podskupu bivse nesto, treba odmah objasniti zasto su bivse nesto drugacije od sve.Cisto da ne bude zabune, i da fino vodimo raspravu.Ako se krene od zakuljuljeno zamumuljenih teorija bez glavei repa, nikuda necemo stici.
gagorder Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 dobro. moguce je da je tvoja egzegeza indijeve misli ispravna, ali kao sto vidis, postoji vise skola misljenja. prema tome, ono sto je Budja rekao je tacno ili netacno u zavisnosti od nacina na koji tumacimo indijev post.pa sta si mi sad rekao? da tacnost zakljucka zavisi od tacnosti jedne od premisa? ko je to sporio?
Turnbull Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 (edited) A jel može sad jedan split? Ovo više nema veze ni sa čim. Edited May 8, 2013 by Syme
gagorder Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 A jel može sad jedan split? Ovo više nema veze ni sa čim.ma daj, kakav split. daj zoćin tekst i idemo dalje. muka mi je više od topika koje sam kao pokrenula. eno ga dole sebriliti drul 60+, moje čedo. može split, ali da mu ti budeš tata.
Turnbull Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 (edited) A ne, ko ga je započeo, taj nek ga ljulja! :)Šalim se, potpuno mi je svejedno. A cenim da će tatko ipak da bude Indy, a mama možda Betty, zavisi gde recnu. Edited May 8, 2013 by Syme
Recommended Posts